Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:34 | July 29, 2013

Ny vecka, dags för styrka

Hej hej kära läsare!

Idag är vädret trist men för en gång skull uppskattar jag det för nu kommer jag inte ha dåligt samvete att sitta inne. 😉 Idag börjar jag äntligen med min styrketräning, det ska bli så kul att komma igång igen och chocka kroppen lite. Jag kommer att starta dagen med en tallrik havregrynsgröt, solrosfrön, russin och mjölk för då står jag mig till måltiderna efter träningen.

Jag har även försökt att peppa Marcelo att kliva upp tidigare för att sitta med datorn så att man kan göra någon annat på eftermiddagen men för tillfället ligger han i sängen med täcket över huvudet. 😀


17 kommentarer17 kommentarer om “Ny vecka, dags för styrka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂 kram

  Reply
 • Hej kära Annica! Jag har börjat äta havregrynsgröt till frukost nästan varje morgon men hittar inget bra recept :/ Skulle du kunna tipsa om något eller kanske skriva hur du gör din gröt?
  Kraam!

  Reply
 • jag är såå lat och fixa min gröt så jag tar 1dl havregryn 2dl vatten 1krm salt, in i mikron i två minuter och sedan är det klart. gott med banan, kiwi eller annan frukt på 😉

  Reply
 • En TESKED salt?! Skulle du inte dra ner på saltet? Ett nypa räcker gott å väl.

  Reply
 • jag menade ett kryddmått 😀

  Reply
 • Låter som en bra start
  Ha en bra dag <3

  Reply
 • Dina inlägg kommer inte upp på blogkeen längre.
  Ha en bra dag!

  Reply
 • Kan inte du visa i en video hur du plockar dina ögonbryn? 🙂 kram

  Reply
 • Härlig start på dagen 😀
  Kram!

  Reply
 • Hej Annica! Du får ta och hälla en hink med iskallt vatten över Marcelo eller förbjuda honom att kyssa dig på munnen i en månad. Då ska du se att han flyger upp ur sängen. Det är mitt tips till dig på hur du kan få upp honom. Ha en bra dag kram Fredrik!

  Reply
 • Skönt att ni båda mår bra igen. Har precis ätit en supergod hotellfrukost:-D . Ska börja träna och äta nyttigt efter semestern så ser fram emot många bra tips på era bloggar. Ha en bra dag. Nu ska vi ut och shoppa i Stockholm.

  Reply
 • Annica, kan du inte lägga ut dina före- och efterkroppsmått? 🙂

  Reply
 • haha det är väl så mycket skönare att ligga och dra sig 😉

  Reply
 • vad duktiga ni är 🙂

  Reply
 • kyssa dom där fejkade ankläpparna tror jag inte att han är så begiven på att kyssa lilla du.Annica ser relativt bra ut,så förstår inte varför hon förstör sitt utseende med dessa FULA läppar,som tar upp halva ansiktet.Snacka om dåligt självförtroende.

  Reply
 • Skärpning.. för det första passar Annica i läpparna och för det andra är det väl inget fel i att ha dåligt självförtroende? (även om hon nu inte har det)så är det väl super bra att de finns flera sätt att stärka sitt självförtroende på?

  Reply
 • kul att se om du törs lägga ut det här på bloggen.

  Reply