Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:32 | July 29, 2013

Decleor clay & hebalmask

Sitter på Svea vaccin för tillfället för att ta sista Twinrixsprutan. Hatar sånt här, jag är så spruträdd men ändå fyller jag läpparna frivilligt. 😀 Men nu kan vi resa runt för fullt utan att vara rädda eftersom vi kommer att vara skyddade i minst 20 år. 😉

Efter träningen, när jag var duschad och klar, la jag renande ansiktsmask från Decleor. Den här masken är en favorit när det kommer till lermasker för den drar verkligen ut smuts och lämnar en ren fräsch yta, man ser verkligen jätteren ut efteråt. 🙂

Masken stelnar till lite eftersom den har en lerbas och man kan låta den sitta i ca 10 minuter på rengjord hud innan den tvättas av. Decléor aroma cleanse clay and herbal


10 kommentarer10 kommentarer om “Decleor clay & hebalmask”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du sa att diorskib forever är hel täckande ?
  Då lär den väll täcka rärr osv finnar o så ?
  På mig täcker den ingenting !
  Och jag rodnar lätt jag blir tomat röd:/
  Kan du tipsa om någon annan ?

  Reply
 • Prova clinique sin nya CC cream 🙂 den är jättebra, täcker mer än en BB cream. Jag har också diorskin forever, men min hy såg inte fin ut alls i den så prova CC creamen. Man ser så fräsch ut i den 🙂

  Reply
 • Någon som vet vart man kan köpa denna? Finns den bara på nätet eller i butik också? Tack på förhand

  Reply
 • Wow, vilken fin hud du har! KRAM

  Reply
 • Kan du beskriva dig själv som du va när du va 17/18 år? Hade vart kul å veta 😀

  Reply
 • Tycker du är så himla duktig och vet mycket inom hudvård så tänkte fråga om du har något bra tips på produkter eller något för att få bort stora porer ? Jag har jätte tydliga porer på kinderna närmast näsan och har prövat olika produkter utan att det blivit bättre.

  Reply
 • den måste jag prova!

  Reply
 • Vart kan man köpa den?

  Reply
 • Vart kan man köpa borsten som du använde?:)

  Reply
 • Min är från Parelle men den kan man nog köpa på åhlens typ.

  Reply