Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:40 | July 27, 2013

Sex timmars stenhård träning

Allts OMG vad jag är trött: Det blev sex timmars träning idag på StudioDQ, inte illa. Jag fick testa på silk och även chaidance, utöver det blev bootyträning, pole och pole strength. Så jag är väldigt trött och min kropp vill bara lägga sig på sängen och sova, jag orkade knappt stå i duschen. 😀

Ikväll hade vi alla planerat att gå ut men jag är inte sugen alls och min kropp säger ifrån, så jag kommer nog att köra på en hemmakväll med en film eller så. Grabbarna vill ju ut så dom får röja på men jag har lessnat på det där. Jag tycker inte att det är kul att gå ut längre, jag uppskattar hemmakvällar mer. Visst kan jag tycka att det är kul att festa lite när vi är på kryssning eller när man är ute och resen men inte supa för att gå ut på någon nattklubb, slösa massa pengar och må piss dagen efter. 😉


13 kommentarer13 kommentarer om “Sex timmars stenhård träning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en mysig kväll eller följ med ut och gå hem tidigare och drick inget man behöver ju inte dricka för att gå ut på nattklubb

  Reply
 • Man kan ha kul utan alkohol

  Reply
 • Precis, ibland till och med roligare utan alkohol. Har gått ut sjukt många gånger utan att dricka en skvätt alkohol och det funkar lika bra det 🙂

  Reply
 • Men kan du inte följa med en stund? Klart du ska lyssna på din kropp, men du säger själv att man kan gå ut utan att dricka.Känns som du skickar en känga till grabbarna!

  Reply
 • Glömde fråga varför det fortfarande strular med att kommentera?På Marcelos blogg hoppar kommentarer eller så går dom inte att läsa.

  Reply
 • Följ med ut en stund du behöver ju inte dricka nåt

  Reply
 • Jag har ett problem med mina läppar och det är att dem blir jätte lätt torra och jag vill ha mjuka och fina läppar! Hur får du dina läppar att se så mjuka ut? vad använder du för produkter till dina läppar och kan du ge något bra tips för att behålla dem mjuka och fina? 🙂

  Reply
 • Ser kul ut!!

  Reply
 • Men herregud hon gör väl som hon vill snacka om att folk vrider och vänder på allt du skriver:( unna dig nåt gott tycker jag nu när du varit så duktig:) kram

  Reply
 • Vart tog du vägen ? Följde du med ut nåt eller stanna du hemma ??

  Reply
 • Hej Annica! Du är förståndig som väljer att skippa utgången ikväll. Tänk hur mycket du har ändrat din livsstil sen förra året, är du inte glad för att du har gjort det? Då var det ju besök på nattklubbar i stort sett varje helg och så låg ju du och Marcelo och sov bort alldeles för många dagar. Sen ni kom hem från eran resa till Thailand så började du ju faktiskt att ta vara på dagarna bättre. Marcelo skriver emellanåt på sin blogg att du väcker honom lite för tidigt ibland. Fortsätt med det säg åt honom att han lägger sig lite tidigare på kvällarna så kanske han blir lite piggare på morgonen. Annars får du väl ta och hälla en hink med vatten över honom eller också så får du hota honom med att han inte får kyssa dig på munnen på en månad om han inte går upp ur sängen haha. Det sistnämnda kommer garanterat att göra så att han flyger upp för så mycket som han verkar älska dig så tror jag inte att han klarar sig så länge utan att få kyssa dig. Hoppas Marcelo inte dricker för mycket ikväll och att han kommer hem i skaplig tid så att ni kan ta vara på morgondagen. Ha en bra kväll många kramar från Fredrik!

  Reply
 • Varför ska Marcelo gå upp tidigare och behöva bli väckt? Alla är inte morgonmänniskor! Vi som tycker bästa tiden är på kvällen/natten som sover längre på dan ska alltid rätta oss efter andra. Vi kanske borde ringa morgonmänniskorna halv ett på natten å utbrista helt förvånat “va, sover du nu?!”… Nej, låt oss vara precis som vi låter er vara. Tack.

  Reply
 • Är det keela som tog kort på dig och du på henne ? 🙂

  Reply