Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:08 | July 27, 2013

Nudeläppar

Chanel Rouge coco #38/ Collistar Icon Lipstic Petal, Nude pink/ MAC Pure decoration/ Estee Lauder Vanilla truffle/ Rituals Ruby lips nude/ Too Faced Naughty nude

Jag har alltid älskat nudefärgade läppar och har nu ett från Chanel som är helt fantastiskt. Jag var så beroende av YSL förut men det läppstiftet utgick och då fick jag mitt nya av min älskling. 🙂 Det är inte lätt att hitta ett perfekt beiget läppstift eftersom alla har olika färger på sina naturliga läppar. Jag själv har väldigt röda läppar naturligt så ett litet tips till alla er som har som jag, grunda dom lite med din foundation eller concealer. Till netutrala läppar är det väldigt snyggt med maxad ögonmakeup. Mycket volymmascara och en rejäl sotning 😉


3 kommentarer



3 kommentarer om “Nudeläppar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej annica!
  Nu tänker jag ta upp en grej som inte har något med skönhet och mode att göra men du kanske kan försöka svara ändå.
  Nämligen mens, under månaden får jag otroliga humörsvängningar, ingen matlust och vill bara sova mesta delen utav tiden. Tänkte om du har något tips på vad man kan göra eller äta för att må bättre?
  Din blogg är bäst, kram!

  Reply
 • Hej! kan du inte ge lite tips vart man kan få tag på bra nude läppstift!
  Vore jättesnällt!

  Reply
 • Visa la diva har bra och väldigt billiga 🙂

  Reply