Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 25, 2013

Skönhetstips! Mousse i duschen

Kropp

För mig är det viktigt att duschgelen man använder doftar mycket och även när man kommer ur duschen, jag tycker att man känner sig renare då. Men nu är det så att jag har en shower mousse istället från Aqualina för gel och det är så mycket härligare att massera in kroppen i det än med en gele. När man trycker ut produkten är den lite halvt moussig och lite geleig, men så fort man börjar massera upp den på kroppen blir det skummit och den doftar typ marshmallows i hela badrummet och även ut till vardagsrummet. 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Skönhetstips! Mousse i duschen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!
  Hur gör man så att sin solbränna sitter kvar så länge som möjligt på kroppen? Försvinner färgen som man har fått när man rakar benen?
  Tack för en toppen blogg!
  Kram Rebecka

  Reply
 • hej annica! ja har 1 eller några frågar ja gärna vill ha svar på och det fort också! 🙂 så om du vill svara gärna i ett inlägg för säkert fler som undrar!
  till min fråga så undrar jag:
  Om man solar med BUS blir brännan man har under fläckig om man solar med det? alltså att BUS:en gör huden ojämn.

  och om man nu solar med BUS och får färg så man ser att man får en bikini rand när man använt det, sen när BUS:en går bort försvinner färgen man fick av solen då? eller har man kvar den färgen även när BUS:en är borta?

  och får man ens färg om man solar med BUS?

  Vill jätte gärna ha svar, och så fort så möjligt! för är nästan vitast av mina kompisar så när skolan börjar vill ja vara lite brunare iaf 🙂
  kram kram Annica älskar dig och marcelo! <3

  Reply
 • Hej, jag bara undrar om du brukar smörja in dig med bodylotion efter att du har duschat? Använder du i så fall en som luktar likadant som moussen? Jag tycker också det är fräscht att det luktar även när man kommer ur duschen, men då vill jag ju inte blanda den lukten med en annan lukt. Vet inte riktigt hur jag ska göra helt enkelt 🙁

  Din blogg är bäst! Kram!

  Reply
 • jag smörjer in mig med så många olika då jag testar en hel del produkter. jag brukar mixa 😉

  Reply