Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:28 | July 25, 2013

Perfekt mellan träning och måltid

Jag hade tänkt att gå till gymmet idag men jag kommer att träna ikväll istället. Ikväll kommer vi att köra lite brännboll, fotboll och dragkamp med hela Marcelos familj och några släktningar så det kommer att bli min träning och en rolig sådan!  😀

Sen i helgen så kommer jag även att vara på pole summer camp, alltså fredag till söndag kommer vi att köra massa pole, stretch, chairdance och mycket annat på Studio DQ. Men nästa vecka sätter gymmet igång igen och det ska bli så skönt för nu har jag verkligen laddat upp med protein, bars och massa annat bra från Fitnessguru som är grymt till min träning. 😉

Efter varje gym- eller polepass tar jag en proteinshake just för att kroppen ska få något att återhämta sig och bygga på, men när jag tagit min shake börjar jag med maten. Jag låter aldrig mitt protein ersätta en hel måltid utan den tar jag medan jag fixar min mat eller som ett mellanmål. Barsen är ju iofs grymma som mellanmål, jag har alltid med mig en i väskan och min favorit är mint chokladen. 🙂

Fitnessguru har även börjat med att ha protein i portionspåsar och det här är något jag saknat, det är så smidigt att kasta ner en påse i träningsväskan istället för att plocka fram sin burk, mäta upp, lägga det i en liten burk eller påse och sedan ta sig till gymmet. Grymt smart! Utöver det laddade jag upp med deras populära jordnötssmör som är grymt gott att ha på banan eller på mackan. 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Perfekt mellan träning och måltid”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica. Jag undrar lite angående kost och diet.
    Om man vill gå ner i vikt, hur skulle en dags kost då se ut enligt dig?
    Din blogg blir bara bättre och bättre och jag älskar din variation med
    träning, hälsa, skönhet och vardag. Du är en stor inspiration.

    Reply