Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | July 25, 2013

Aktiviteter i Skarpnäck

Då är jag äntligen framme, bort från räkningar och till Skarpnäck där alla andra i familjen är. Det dags för lite sport, brännbollen missade jag men fotboll och dragkamp är kvar.

Såg att någon lagt märke till min nya väska igår och ja, jag har äntligen unnat mig en. Jag blev så avis när Dennis köpte sin Neverfull i Frankrike och jag har ju ingen axelremsväska, alla som jag har kan man bara ha hängandes på armen och är i ganska små storlekar så det fick bli en mellanstor.

Den är så bra i storleken och så lättsamt att ha hängandes på axlen, och sen kan man bara kasta ner sakerna som ska ner utan massa dragkedjor. 😀


14 kommentarer14 kommentarer om “Aktiviteter i Skarpnäck”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du göra ett inlägg om vilken bloggportal som är bäst att blogga på?! Hittar verkligen ingenstans så du som har bloggat på olika, som spotlife, msr och nu moncei borde väl ha koll? Vilken portal betalar ut bäst osv?

  Reply
 • Hej Annica!!!
  Jag funderar på att köpa samma väska som dig. Men jag kan inte bestämma mig för vilken färg eller tryck jag ska ha. Snälla hjälp mig föra mitt val lättare!!!
  Mvh Anna

  Reply
 • Jag skulle tagit i monogram Canvas, eftersom de andra är så ljusa/mörka.

  Reply
 • Smaken är som baken 🙂

  Reply
 • Åh en sån väska önskar sig min dotter, menalldeles för dyr för henne , hon går i skolan fortf, hade du inte en länk till second hand som sålde begagnade märkes väskor , skulle li glad om jag fick tips på någon , tack på förhand mvh mamman

  Reply
 • Jag kan nästan tycka att du kan unna din flicka en sån väska, en LV kan man ha i många många år (nästan hela lvet) ingen vanlig väska håller så bra som en lv tycker jag medans vanliga billiga väskor bara går sönder.. Men ska du köpa second hand så år de bara runt en 1000 billigare än en ny tyvärr ändå men du kan kolla : affordable-luxury.se
  Mvh

  Reply
 • Vart tog du vägen?

  Reply
 • Vad fick du ge för den i Frankrike? Drömmer oxå om en mellanstor.

  Reply
 • Oj läste fel. Vad gav du för den i sverige? 🙂

  Reply
 • Hej! Vad kul att du har en ny väska du tycker om. Jag menar inte att säga det här på något annat sätt än välvilligt, men när majoriteten av dina andra prylar är fejkade, köpta på diverse hemsidor som säljer direkt från Asien, är det svårt att tro dig när du säger att du köpt något på Louis Vuitton. Du kanske inte bryr dig om detta, men om jag var du skulle jag sluta med att köpa fejk – ta en ståndpunkt mot detta i bloggen, och sedan bara använda de äkta produkterna. Det får motsatt effekt när du använder fejk – istället för att se dyrt och lyxigt ut ser det ofantligt billigt ut. Bara ett tips! 🙂

  Reply
 • Jo jag förstår det. Men den här och min andra är ju såklart favoriter 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Grym blogg, älskar dina skönhetstips dom är super 🙂

  Funderar också på att köpa en LV neverfull från LV butiken här i Stockholm men vill liksom inte gå in och kika 100 gånger utan att köpa något så jag undrar vad den kostade för det finns så olika priser på nätet överallt så man vet inte vad man ska tro? Maila gärna svar på min privata mail om du inte vill skriva det här 🙂

  Ha det bäst och grattis till “nyförlovningen”!

  Reply
 • Hej Annica!
  Vilken storlek köpte har du på din LV neverfull? Sj har jag en mm alltså medium men tycker den ser liten ut.

  Reply
 • det är en medium, det ser större ut på mig för att jag är liten. 😉

  Reply