Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | July 25, 2013

Marcelos födelsedag

Firandet igår vart så bra, det var så mysigt och Marcelo sa hela tiden att det var den bästa födelsedagen. Det värmde så i mitt hjärta att höra att han var så nöjd! 🙂 Det började med att jag hade placerat ut lite lappar i lägenheten, lappar där det stog vart nästa lapp fanns och vad han skulle göra. Det här är något som jag gjorde för min lillasyster när hon var mindre och jag själv tycker sånt här är superkul, även Marro nu också! 😀 Vid vissa lappar kunde han hitta små saker som en leksakshund eftersom vi vill ha en hund men kommer att kunna ha en nu då vi vill resa, en ros eftersom Marcelo ville ha en på sin födelsedag, ett stopp för att hämta tårtorna, ett till stopp vid vårt lås där han även fick sin present av mig. Jag köpte honom en plånbok från Louis Vuitton eftersom han velat ha en ny väldigt länge och sen hade vi sett den i Frankrike så jag tyckte att det var en bra present. Plånboken har han alltid med sig, vart han än ska så det tyckte jag var en bra present och det tyckte även han. Vi tänkte eventuellt printa in hans initialer på insidan, lite smått i ena hörnet för då blir den mer personlig. Jag hann ju aldrig göra det eftersom jag blev överraskad med en reda till Finland, men nu får han bestämma själv om han vill ha det eller inte. 🙂

Vi åkte sedan till Skarpnäck där hans föräldrar bor, sen kom Natta och även Marcelos kompisar. Vi grillade massor av kött, hallumi, svamp, majs, lök, åt meloner och sallad till. Tårtorna som vi åt efteråt beställde jag på Gateau eftersom det är lite fransk feeling och jag säger bara OMG vad otroligt goda dom var! 😀 Det blev en passionsmoussetårta med hallon och en limecheesecake som är en av de godaste tårtorna jag någonsin ätit, dom var helt fantastiska! Efter det blev det damfotboll och sen rundade vi av kvällen och åkte hem, det blev en heldag med firande så det var nog därför vi båda däckade ganska snabbt när vi kom hem.

Helena och Alexander hade skickat fina blommor till mig och Marcelo, dom är så himla underbara!

De fantastiskt goda tårtorna från Gateau.

Tack alla ni för era fina gratulationer, både till mig och min älskade Marcelo! 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Marcelos födelsedag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här