Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:47 | July 25, 2013

Jag sitter alltid med gråten i halsen


När min lillasyster var jätteliten så sa hon till mig att varje gång det låg en ögonfrans i ansiktet skulle man ta den och blåsa bort den från fingret. Samtidigt skulle man önska sig något och ofta slog detta in och man fick inte missbruka detta genom att önska orimliga saker, utan man skulle önska något som man verkligen ville eller behövde. Och såklart fick man inte avslöja vad man önskade. 🙂

Nu var det ju meningen att jag skulle följt med Marcelo till Skarpnäck eftersom vi planerat in lite aktiviteter med hans familj. Men sen så insåg jag att den var den 25e idag vilket betyder att räkningar ska betalar, fakturor ska skickas och sen ska allt skrivas ut också och det finns ingen tid för detta imorgon eftersom jag ska tvätta på morgonen sen är det polecamp hela helgen.

För mig är det viktigt att prioritera sådana här saker eftersom det är sånt som gör att vi kan betala vår hyra, få mat på bordet och unna oss olika saker men jag hatar att få sitta och göra detta. Jag hade också velat åka och haft kul som de andra men jag tar ingen semester från bloggen för den ger mig ingen semesterersättning. Ibland önskar jag att jag någon annan kunde sitta och göra istället för att jag får göra det hela tiden. Det slutar alltid med att jag sitter med gråten i halsen för att det är så mycket att göra… 🙁


15 kommentarer15 kommentarer om “Jag sitter alltid med gråten i halsen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har för höga krav på dig själv. Marcelo kan väl ta tvätten imorgon så du kan fixa räkningarna då. Ni måste hjälpas åt men tror du har kontrollbehov och vill göra det själv. Åk ut till Marcelo och ha kul.

  Reply
 • det kunde ni ju hjälpts åt med innan en hel dag har ju gått.

  Reply
 • Ta ett djupt andetag och ta det lugnt du är duktig på det du gör och det är viktigt och betala såna saker för man måste ju ha kläder och mat

  Reply
 • Måste ni spara det till sista dagen då?

  Reply
 • Tyvärr är det samma för alla, oavsett jobb. Det finns de som har det värre, en del har inte råd att unna sig något alls efter att räkningarna är betalda, även om de sliter som djur. Ett tips, lägg in alla räkningar i den takt se kommer, sen den 25 klickar du på skicka. Sparar massa tid.

  Reply
 • Annica du måste lära dig att det är prio ett att du , ni , tillsammans som skall må bra först . Ta tillvara på det ki har först.annars kommer du ej att orka man måste leva livet åh få ha kul oxå .pappers arbetet kan vänta til måndag kanske så njut nu av vara dra åh alla nära åh nära å kära.fånga denna dagen nu tillsammans kram timmer båda

  Reply
 • Fast dom kan inte vänta då jag har ett datum som dom måste iväg.

  Reply
 • Okej du vet bäst själv hur du skall priotera. Men jag önskar bara för din skull att du ej ska behöva må dåligt . Tag nu hand om varandra kram till er

  Reply
 • HAHAHAHH alltså jisses vad löjligt! Du gråter för att du måste betala räkningar och tvätta, och “fullt upp” med att skriva några oväsentliga och meningslösa rader på din blogg om ditt ytliga liv. Klart som sjutton man inte tar semester från bloggande, det är en hobby..
  Alltså det är skrattretande vad du är omogen, kom tillbaka när du vet vad RIKTIG stress är.
  Sluta blogga då om du bara ska klaga över hur “jobbigt” det är.

  Reply
 • ok, kom igen nu. Du fick avstå lite brännboll, men ni tränar och solar varenda dag annars när vi andra sliter på våra jobb. Ni har enormt mycket fritid så att du gråter för att behöva betala lite räkningar är faktiskt i mina ögon jävligt löjligt. Provocerande mot oss andra som sliter hela dagarna på våra jobb, o sen får vänta på varenda krona för att få allt att gå ihop. Då kan man sitta med gråten i halsen. Vi kan inte unna oss allt det ni gör, jag missunnar er inget men du måste skaffa lite verklighetsuppfattning. så att säga att du har mkt att göra när du ska betala räkningar o tvätta är bara löjligt.

  Reply
 • Vad tjänar ni på att vara elak? Hon känner. så och det är säkert en hård press att leva sitt liv som i en dokumentär . Tycker hon gör ett himla bra jobb.

  Reply
 • Jag har aldrig någonsin kommenterar ett inlägg förut men efter att ha läst detta så måste jag fan göra det. Vi kan byta liv i en månad eller det räcker nog i en vecka så ska vi se om du fortfarande har gråten i halsen över att du måste betala lite räkningar. Nää du skulle inse hur jäkla bra du har det. Kom igen nu. Skrattretande är vad det är. Och du har ingen semester säger du. Det har du mer eller mindre varje dag Annica.

  Reply
 • Det kanske är dax att sluta blogga och skaffa er ett “vanligt” jobb igen om det känns jobbigt med alla krav som har med bloggandet o göra. Det är ju inte meningen det ska vara jobbigt o blogga, utan det ska man göra för att man tycker det är roligt tycker jag.

  I mina ögon har ni det väldigt bra. Även om jag förstår att det är en del jobb med bloggandet.
  Men ni gör vad ni vill, är ute o reser mycket, handlar dyra saker som inte många andra har råd med. Ni har väldigt mycket fritid och ägnar stor del av dagarna åt sånt ni själva vill.
  Så varför gnälla o grina över att ni måste betala räkningar och tvätta?
  När jag betalt räkningarna är jag glad om jag har 800 kvar att leva på i en månad,
  Jag har aldrig råd att resa, köpa nya kläder, gå ut o äta mm mm. Ni får gärna byta liv med mig med ett tag så kanske ni uppskattar det ni har bättre sen 🙂

  Reply
 • Det går faktiskt att lägga in räkningarna efterhand som de kommer in Annica. Förstår du inte att folk reagerar när du skriver sådana här inlägg. Kom ner på jorden och inse hur verkligheten ser ut för de allra flesta när man är vuxen. Är det bara dina räkningar du sitter med eller får du sköta Marcelos också medan han roar sig. Jag kan nog hålla med om att det är skrattretande att läsa. Sorry!

  Reply
 • Det här var det löjligaste jag har läst! Stackars dig, om du gråter över detta, hur skall du klara av livets framtida utmaningar.
  GET REAL! Och var tacksam.

  Jag vill inte trycka ner någon eller vara elak, men här får du för fan get a grip och se hur priviligerad du är.
  TACKSAMHET TACK!

  Såvida din pojkvän inte slår dig och du betalar allting för honom? Eller han utnyttjar dig? Då kan jag förstå dig, annars får du bara ta och skärpa till dig, prinsessan på ärten.

  Reply