Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 24, 2013

Skönhetstips! Naglar till bruden

Naglar

När man ska gifta sig så tycker jag att det absolut finaste är att ha väldigt ljusa naglar, fransk manikyr eller bara ljusrosa eller beiga naglar. Här har jag två jättebra lack från Chanel som har ljusa fina färger. Det är nr 331 och 453 och finns att köpa i butik på bland annat Åhlens och Parelle.

På dessa bilder har jag lackat tre lager istället för två för att få ett lite mer heltäckande resultat men det är fint med bara två lager också så att man ser igenom lite. När man ska gifta sig och vill ha fina naglar är det rätt vanligt att man går till en salong för att fixa dom, men har man inte tiden eller råd så köp ett bra lack och även ett grymt topplack från tex Chanel. Dom sitter otroligt bra och är väldigt lätta att måla med! 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Skönhetstips! Naglar till bruden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här