Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | July 24, 2013

Idag har jag på mig

20130724-164249.jpg
Topp- Vero Moda Shorts- Madlady Klocka- Daniel Wellington Halsband- SNÖ Solglasögon- Ray Ban Väska- LV


10 kommentarer10 kommentarer om “Idag har jag på mig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du tips på serum/medel som gör att ögonfransarna växer?

  Har märkt att många av dessa medel har försvunnit från marknaden..

  Reply
 • Oh är det en äkta Lv väska?? Aad kostar en sådan idag? Funderar själv på att köpen en men kan inte bestämma mig för vilken färg eller mönster jag ska köpa. Har du några tips Annica som gör valet lättare??

  Kram Sandra

  Reply
 • Gillade dig skarpt i big brother, en söt och naturlig tjej. Nu börjar du se ut som alla andra bloggare med dina miner och utseendefixering. Men detta är väl din dröm så grattis till att ha lyckats uppnå den i så fall!

  Reply
 • Superfint<3
  Undrar lite hur du gör med håret i armhålorna?
  För mitt växer ut jättesnabbt och dom ser nästan "svarta" ut redan dagen efter rakning. Jättetacksam för tips<3

  Reply
 • Jag gör IPL behandlingar

  Reply
 • Din hårfärg är så himla perfekt!! Är det ditt naturliga eller har du färgat det? Isåfall vilken hårfärg hade du?:)

  Reply
 • Hej, du har sett så himla fräsch ut på senaste tiden (ser alltid väldigt bra ut men på senaste tiden har det varit wow) så jag undrar bara om din bruna färg i ansikte och på kroppen är från solen eller om du använder dig av någon bra brun utan sol?? Vilken i sådana fall?? Jag tycker det är jättekul att följa din blogg och den blir bättre för varje dag som går:-D

  Reply
 • Är väskan äkta LV?

  Reply
 • Tycker du är lite lik Isabel Adrian

  Reply
 • På vilket sätt då? 🙂

  Reply