Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:04 | July 24, 2013

Hårparfym/ hairmist

Q/A

Har en fråga om hårvård som jag så gärna skulle vilja ha svar på. Har du något tips på någon hårprodukt (spray eller kräm etc.) som man kan applicera i håret bara för att man vill att det ska lukta extra gott. Som när/om man har lite bråttom och bara ska fixa snabbt så kan man ta detta för att håret ska lukta gott, eller varför inte för en utekväll? 😉  Haha, jag skulle bli så glad om jag fick svar på den här frågan. 😀

Svar: Är håret flottigt är ju torrschampo det allra bästa, och det finns även de som doftar gott. Men det låter som att du är ute efter en hårparfym, eller hairmist som det också heter och det kan faktiskt finnas i doftserier i parfymhyllan. Aqualina en en hairmist som innehåller silikon och mjukgör ditt hår samtidigt som det skyddas från UV-strålarna. Herra hair är en mist som återfuktar håret och ger även bra skydd mot solen, den doftar mycket blommor och vanlij. Och sen har vi Justin Biebers Someday som också finns i hårparfym, den här doften är väldigt söt, mjuk med fruktig mandarin i toppen.


3 kommentarer3 kommentarer om “Hårparfym/ hairmist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här