Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:05 | July 24, 2013

Grillning i S-näck

20130724-155548.jpg

Då är vi i Skarpnäck och ska snart grilla. Jag tog med mig Marcelo bort till Odenplan för att hämta tårtorna och där fick han även sista lappen. Sedan åkte vi till vårt lås i Gamla stan där han skulle få sitt paket och det var så kul att se hur glad han blev över presenten! Jag köpte en LV plånbok till honom, han hade sett den i Frankrike och sen har han sagt en längre tid att han behöver en ny plånbok så det var kändes inte som att det kunde bli fel. 🙂

När jag kom hit så hade ett blombud med choklad levererats hit till mig och Marcelo och det var från min underbara kära älskade vän Helena och Alexander. Alltså förstår ni vilken underbar tjej hon är?! Helt fantastisk!!!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här