Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 23, 2013

Skönhetstips! Hårvax

Hår


Jag använder väldigt sällan hårvax till mitt hår, mest för att jag inte orkar kladda med det och sen försöka att tvätta ur det. Men någon enstaka gång har jag snott lite vax från Marcelo, han har ju kört på Fudge i år och dagar till hans frisyr och ni vet väl hur noga han är med att alla strån ska ligga på plats!? Sidospår, jag har testat hans Fudge och det har väl fungerat ganska bra när jag har kramat in det i mina längder men det kunde lätt bli ganska hårt, inte som hård hårspray men man kände att det var lite kladdigt.

Nu när han har fått längre hår så bytte han till Lanza Healing style som är ett betydligt mjukare vax som fungerar jättebra i mitt hår också. När jag har lockat håret brukar jag vanligtvis spraya det men i lockarna längst fram, typ luggen, brukar jag ta lite vax och krama in. Det sitter superbra och håret blir varken kladdigt eller hårt.

Ett tips när man ska arbeta med vax är att är att värma upp det först i händerna, ta en klick i handflatorna och glid dom mot varandra så att vaxet blir varmt och mjukt sedan är det bara att krama och arbeta in det i håret. 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Skönhetstips! Hårvax”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica!
    Jag har en fråga om ögonskuggor. Jag har fölt din blogg sen big brother och du gjorde en video för ett tag sen med makeup för nybörjare. Då sa du att man skulle ha ganska neutrala ögonskuggor och jag undrar om du kan visa hur du lägger dom?? Typ hudfärgad och lite brun?

    Reply