Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:43 | July 23, 2013

Rakgel framför vaxning?


Imorgon är det din dag min älskling. 🙂

Då var det grabbkväll här hemma och jag fixar det sista inför Marcelos dag imorgon, han fyller nämligen 23 år. Medan Marro, Zacka, Djole och Kevin sitter framför FIFA ska jag ta och fixa klart det sista med annonser, sen ska jag lacka om naglarna samt epilera benen. Jag har för mig att det ska var fint väder imorgon så då måste jag ha fina och lena ben för att köra på shorts, kjol eller klänning. 😉

Jo det var någon som tog upp det här att Veets hårborttagningskräm ska vara bättre än vaxremsorna och epilering. Det som skiljer epilering och vaxning från rakkrämen eller rakskummet är att hårstråt dras ut med roten. Kör på man rakningstekniken så försvinner bara håret som är på ytan precis som när du rakat med hyvel. Får du bort hårsäckarna blir inte håret lika grovt och växer inte lika mycket. 🙂


18 kommentarer18 kommentarer om “Rakgel framför vaxning?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej annica, skulle du kunna lägga upp din morgon/kvälls rutin på hur du tvättar ansiktet, vad använder du för produkter osv? 🙂 massor med kramar

  Reply
 • hej annica, jag har en fråga till dig!
  vilken ansiktsmask tycker du är bäst eller skulle du STARKT rekommendera till en lite acne-pormask hy, för jag har lite acne och är lite fet i hyn så jag vill gärna veta vilken du rekomenderar till en sådan hy för att dämpa de! tacksam för ett svar:D
  kram!

  Reply
 • Jag är skräckslagen när det gäller epilering men vill väldigt gärna börja med att epilera och “lära mig” smärtan! Vet bara inte vilken jag ska satsa på, vill gärna ha en som är bra och en som kanske minskar smärtan lite! Underlättar det att köra under vatten(i duschen) tror du?

  Reply
 • Hej!
  Det är en san jag har tänkt nu ett tag, jobbar du eller marcello? För de verkar som ni har så mycket fritid.
  Om ni inte gör de, hur har ni råd att bo i en lägenhet? För bloggpengarna kan väl inte betala hela hyran och maten va hihi?
  Kram.

  Reply
 • jo vi båda bloggar och vi tjänar så pass bra på det att vi lever på det 🙂

  Reply
 • Weet hårborttagningskräm gjorde att mina ben började blöda och göra ont så jag rekommenderar den verkligen inte! Men är väl olika från person till person

  Reply
 • Hårsäckarna försvinner inte i samband med vaxning, däremot så försvinner själva strået med roten. Vid rakning så kapas bara strået vid hudytan, därav känslan av att håret känns grovt och stubbigt vid utväxt. Efter vaxning blir den nya utväxten mjukare och tunnare. Bara en liten korrigering;)

  Reply
 • Åh ja det var ju det jag menade, ändrar direkt! Tack!

  Reply
 • Skulle du inte kunna lägga ut ett inlägg om hur du sköter om din hy? Skule vilja ha lite tips, min är ganska bra nu men den kan ju alltid bli bättre 😉 vore så snällt! Har sett att många vill de 🙂

  Reply
 • Jag var på samma kryssning som er och såg er några gånger. Ångra att jag inte kom fram <3 grattis till er båda<3

  Reply
 • Jag har precis kollat klart på finalavsnittet av big brother nu. Jag kollade inte förra året men iår när det har kommit upp på play har jag följt det som en riktig nörd. Tråkigt att du inte vann (vilket jag i och för sig redan visste), du var värd det, men du har ju i alla fall vunnit Marcelo och jag är så himla glad för eran skull! När jag såg klippet om din tid i huset satt jag typ och smågrät och skrattade för mig själv samtidigt, vilket jag även har gjort de senaste veckorna när du har skrattat/gråtit. Du var helt klart min favorit i huset! Har suttit och kollat på nästan alla klipp som finns uppe med dig och jag vill inte att det ska vara slut haha. Men det är ju tur att jag kan följa dig och Marcelo på era bloggar nu! Puss, kommer aldrig sluta följa era bloggar! <3

  Reply
 • Gratis snygga Marcelo

  Reply
 • Gratis snygga Marcelo

  Reply
 • Ansiktet då? Vad är bäst för att ta bort strån????

  Reply
 • Vaxremsor. Klipp ur smala remsor av de stora remsorna och dra bara 😉

  Reply
 • Hejhej, måste bara säga att jag älskar din blogg, vettiga och bra saker!

  Reply
 • Definitivt vaxning och med sockervax,passar alla även de som är väldig känsliga.
  Remsor kan ge blåmärke ,rakning ger inte hållbar resultat.
  Nu finns det permanent hårbortagning med enzymer.

  Reply
 • http://eazy.nu/vaxning/
  permanent hårbortagning med enzymer

  Reply