Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:15 | July 23, 2013

Mjuk och hård hårspray

Det blev en hel eftermiddag tillsammans med Nathalie på stan, vi var in på leksaksaffärer och sedan kollade in massa reor. Det är helt galna priser på typ Gina, jag var nära att köpa ett par röda shorts för 49kr men dom var lite stora i midjan så jag struntade i det. Nu är i alla fall den perfekta tiden att fynda basplagg. 😉 Nu är jag på väg hem igen till min kära, men först ska jag hämta ut paket.

Jag tänkte tipsa er om lite hårspray, en som håller varenda strå på plats och en som är bra om man vill ha ett mjukare resultat. Macadamia är väldigt bra om man tex har gjort lockar, dom håller sig fina utan att håret känns hårt och stelt. Sprayen går även att borsta ut utan att håret känns strävt efteråt. Den som är från Strawberry Sensation håller allt på plats, håret blir dock lite hårt men resultatet håller hela dagen! Ett stort plus är att båda doftar väldigt gott. 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Mjuk och hård hårspray”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Enligt marcelos blogg så är han ute med grabbarna men han kan ju vara hemma nu

  Reply
 • Åh jag såg det… 🙁

  Reply
 • Men han är nog säkert hemma snart

  Reply
 • Söt du är! Han kommer hem igen. Du får passa på att jobba med datorn under tiden.

  Reply
 • Är det bara jag som inte kan se videofyme videosarna?

  Ps. Du är bäst Annica, och jag önskar dig och Marcelo all lycka i framtiden! Kram

  Reply
 • Nej usch för strawberry sprayen. Luktar inget gott :/

  Reply
 • Såg dig inne på ginatricot och var lite för feg för att säga hej ;/

  Reply
 • men du behövde du verkligen inte vara, jag är väldigt trevlig 🙂

  Reply
 • haha det tror jag också, roligt att man fick se dig i verklighet iallafall 🙂

  Reply
 • Tusen tack för tipset Annica. Kör sls, paraben och siliconfritt schampoo och har letat efter en naturlig hårspray och har inte tänkt på Macadamia. Så nu ska denna hårspray köpas hem. Älskar din blogg förresten alltid lika roligt att läsa :). Ha det så bra och Grattis i efterskott 🙂

  Reply