Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | July 23, 2013

Hemma i Sverige

Då är vi alldeles strax framme i hamnen i Sverige, vilken rolig resa det har vart! Vi har ätit och druckit gott, gått i djurparken och en snabbis i stan i Finland, kollat på olika uppträdanden som vart ombord, vi har haft det så kul! Det har var en fantastisk födelsedagspresent och jag är så glad att Marcelo är så påhittig och romantisk! 🙂 Önskar att jag var likadan eller i alla fall hade en smula av hans påhittighet så jag kunde göra något liknande. 🙂

Det är ju så att det är hans födelsedag imorgon så han får se vad som händer. 😉 Sen på lördag hade vi tänkt att fira oss båda med våra vänner så det måste också fixas. Nu när jag kommer hem har jag så sjukt mycket jag måste göra. Allt har liksom blivit uppskjutet pga resandet så det blir i alla fall en halvdag framför datorn. Ni ska få se bilderna från den här trippen och efter det måste jag fixa lite ärenden. 😉

20130723-085135.jpg
Foto: Dennis Maglic
Klänning från Dmretro


6 kommentarer6 kommentarer om “Hemma i Sverige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en jättebra dag 🙂 kram

  Reply
 • Vilken ljuvlig sommarbild…fick lust beställa klänningen direkt,men hejda mig. Man ska ha din kropp Annica för att det ska bli så bra.

  Reply
 • åh vad fina bilder på dig! 🙂

  Reply
 • vilken liten prinsessbakelse ^^ 🙂
  du är så vacker!

  Reply
 • Hej Annika! Jag har en fråga till dig! När du va inne i Big Brother hustet så blev du och Jennifer ovänner och nu undrar jag om ni har pratat om det och blivit vänner? Tacksam för svar❤

  Reply
 • Nej jag skulle aldrig ta mig den tiden!

  Reply