Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | July 23, 2013

Hemma i lägan

Åh då var vi hemma, vi har packat upp våra saker och jag ska strax kasta mig in i duschen för att äntligen få tvätta mitt hår. Jag hade ju ingen aning om att jag skulle få åka iväg på den här resan som Marcelo planerat för mig så det var inte jag som packade, därför åkte inga hårprodukter med. Men jag måste verkligen ge cred till min älskling, alltså fattar ni var duktig han var ändå med packningen!? Han fick med alla andra mina produkter, plagg och sånt som jag behövde för att vara borta. Hade det vart ombytta roller hade jag aldrig klarat av att packa så bra som han. 😀

Idag kommer jag att springa en hel del på stan med Nathalie, vi tänkte mötas upp för att hänga lite sen kommer vi kunna planera lördagen då jag och Marcelo ska ha lite efterfirande för våra vänner då vi tar och går ut. Men det får vara nog med alkoholen nu för min del. Alltså jag har missat över en veckas träning och ersatt det med massa rose… Min kropp mår inte bra av det så de kommande utgångarna kommer att bli alkoholfria. Jag kan ju fasen ha kul utan att vara påverkad men det har suttit så gott med ett glas eller två de senaste gångerna i Frankrike och nu till Finland. 😀

Jag tackar ännu en gång min Amarelloo, Karusello, Mackapella, Mackarena, min älskade fästman för den fantastiska födelsedagspresenten! Du är verkligen Mr. Romance. 😉

Glasögon och shorts- Madlady Topp- Dmretro Löshår- Rapunzel of Sweden Armband- SNÖ

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Hemma i lägan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig tur till Finland ni verkar haft 🙂 vad var det för födelsedags pressent du fick eller var det färjan turen du menade ?

  Reply
 • det var hela resan samt ett efterlängtat läppstift från chanel 😀

  Reply
 • Hej Annica! Vad roligt att Marcelo överaskade dig med en resa till Finland, verkar som ni haft det bra. Vad glad jag blir att läsa att du kommer att avstå från alkohol kommande utgångarna. Som du och Marcelo festat den senaste veckan kan inte vara bra. Har alkoholen ens hunnit lämna era kroppar innan ni fyllt på med ny? Du skriver ju så mycket om din träning och din ändring av kost. Du skriver bland annat att du inte äter så mycket kolhydrater längre. Det måste väl vara bättre att träna på som du gör och ät mat som vanligt, skippa alkoholen och utgångar istället. Ni kan väl hitta på saker med era vänner på dagtid på helgerna istället för att träffas ute på nattklubbar jämt ledsnar ni aldrig på det? Du och Marcelo skulle behöva ha ett par helger som ni kan ta som dom kommer och njuta av att ni faktiskt ska gifta er med varandra. Ni skulle må bra om ni tog det lite lugnt några helger framöver. Om jag skulle tycka om någon så mycket som du och Marcelo tycker om varandra så skulle jag inte vilja tillbringa var och varann helg på krogen. Njut av att ni har varandra och ta det nu lugnt med alkoholen, ni mår mycket bättre utan många kramar från Fredrik i Mariestad!

  Reply
 • Hejsan, har du något tips på hur man kan göra så att sitt smink ska sitta hela dagen. Eller det kanske bara beror på vilka produkter man använder och hur bra kvaliteten(??) är 🙂

  Reply
 • Vilken härlig present och vilken kille du hittat.Var rädd om honom och är säker på att du hittar på något fint till Marcelo imorgon.

  Reply
 • Hur har du lockat håret där? Ser inte ut som dom lockar du brukar göra, utan lite mer naturligt och inte så markerade..skit fint! 😀 Du får gärna visa i ett inlägg hur du lockar det sådär 😀

  Reply
 • Är du gravid?

  Reply