Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:02 | July 23, 2013

Chanel Rouge Coco #38

Då har jag precis suttit i en lång telefonintervju som kommer att publiceras inom ca fyra veckor, med vilken tidning får ni se då. Nu ska jag äntligen göra mig klar för att ta och möta Nathalie för att fixa lite för födelsedagsbarnet Marcelo som blir 23 imorgon. Just ja, jag måste visa er vad han mer gav till mig på min födelsedagsresa. 😀

Jag har alltid gillat lyxiga läppglans och läppstift, jag älskar att ta fram en fin hylsa när jag ska måla mina läppar, det känns väldigt lyxigt och flärdigt. Vissa gillar snygga kläder, jag gillar snygga hyslor. 😉 Och nu när jag fyllde år fick jag inte bara en resa till Finland där vi gick på djurparken som vi pratat om så länge utan när jag kom tillbaka efter zoot till hytten låg det uppblåsta ballonger överallt. Såklart skulle dom vara gula eftersom när vi träffades i BB-huset så sa vi ju att jag var gravid med Marcelos barn som var en gul ballong. 🙂

Det var en ballong som stack ut lite extra eftersom den hade ett litet paket fastknutet längst ner. Såhär är det att mitt älskade läppstift YSL pure shine #26 har utgått, alltså den kommer inte att finnas mer och jag har letat överallt för att köpa upp några men den är slut i alla butiker. Så jag har letat som en tok efter ett ersättningsläppstift och det var tvungen att vara antingen YSL, Dior eller Chanel eftersom det är lite lyxigare och tillsut hittade jag ett från Chanel men jag köpte det aldrig. Längst ner på den här gula ballongen fanns alltså ett paket, ett litet rektangulärt paket som innehöll det här läppstiftet som kommer att ersätta YSL. Jag blev såååå glad, alltså jag kan inte sluta att måla mina läppar med det för att det är så krämigt, mjukt, lent, doftar gott och har den fantastiska beiga färgen.

Min Marcelo är så himla fantastisk och kan verkligen överraska mig. Jag är så lyckligt lottad och önskar att alla ni därute också kommer att hitta en underbar partner som får er att känna som jag gör! 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Chanel Rouge Coco #38”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du ska väl inte sluta blogg ??

  Reply
 • eftersom du satt i en telefon intervju

  Reply
 • absolut inte 🙂

  Reply
 • Kan säga att jag har en underbar man som jag älskar över allt annat:) Idag har vi varit förlovade 14 år tillsammans 14,5år och gifta i 7år:)

  Reply
 • Åh vilket perfekt läppstift!!!

  Reply
 • Oh jag har pure shine #26 och har den här hemma någonstans, men jag hittar den inte!! blir tokig:( haha var kan man lägga sina läppstift egentligen

  Reply
 • Dina läppar är perfekta,så fin form:)vill också ha:)

  Reply
 • Sjuukt snyggt läppstift! Måste nog införskaffa mig det. Vet du vad det kostar på typ Kicks? Eller finns det där?

  Reply
 • Tyckte detta hade ännu finare nyans än det andra:) passa dig utmärkt

  Reply
 • var kan man beställa det ?:)

  Reply
 • En direkt länk till detta läppstiftet kan du inte lägga ut det? 🙂

  Reply
 • Det går inte att handla Chanel på internet.

  Reply
 • Hej Annika! Tänkte fråga vad det är för läppenna du har här och Om du vet nåt läppstift som liknar chanels nr 38 eftersom den hat utgått ?

  Reply