Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:42 | July 22, 2013

I Finland

20130722-135920.jpg20130722-135931.jpg

Ni får nöja er med små bilder till vi kommer hem till bättre Wi-Fi . 😉

God morgon!

Jag och Marcelo har precis ätit en rejäl frukostbuffe här på båten. Vi kommer att vara framme 9:30 tror vi, finsk tid men det känns som att vi kommer att vara framme tidigare.

Igår hade jag en fantastisk födelsedag. Vi gjorde inte så mycket på förmiddagen förutom att jag fick gå som ett frågetecken. Sen när vi kom till Gärdet och gick ner mot båtarna i hamnen började jag fatta att vi skulle iväg. Jag blev så glad när älsklingen sa att vi skulle skulle vara borta till på tisdag och sedan att vi skulle besöka djurparken som vi pratat om! Vi vandrade runt på gågatan här på båten, åt buffé, spelade på lite maskiner, drack vin och sedan lade vi oss ganska så tidigt för att kunna kliva upp tidigt idag. 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “I Finland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken jättebra födelsedag 🙂 ha en jättebra dag :). Men varför har du inte ringen på dig ? Eller är det jag som är blind ?

    Reply