Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:35 | July 22, 2013

Helsinki zoo

Hej på er! Jag har hittat Wi-Fi. Just nu är vi på zoot här i Helsingfors, vädret är inte det bästa men nu är i alla fall alla djuren ute och rör på sig istället för att ligga i sina grottor och skydda sig från solen. 🙂

Det är så många olika djur här och vi har ännu inte hunnit kolla på allt. Det vi har sett är alla stora djuren såsom tigrarna, leoparderna, bisonoxarna, björnarna, kängururna, krokodilerna, järvarna, lodjuren och många fler. Vi har nu ett litet tropikhus kvar att titta i innan vi kan bocka av detta. Jag älskar verkligen att göra sådana här saker, upplevelser är så mycket roligare än saker. Speciellt när jag får uppleva detta med min älskade fästman! ❤

Jag har fått jättedåliga bilder med mobilen men jag har med mig systemkameran så när jag kommer hem på tisdag får jag dela med mig av dom. Om ni vill se fler och bättre bilder redan nu kan ni gå Marcelos blogg.

20130722-134639.jpg20130722-134643.jpg

4 kommentarer4 kommentarer om “Helsinki zoo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul och gå på zoo själv älskar jag det men tycket lite synd om djuren som måste vara instängda men dom har det säkert bra 🙂 ha en fortsatt härlig dag 🙂 kram

  Reply
 • håller verkligen med dig, upplevelser är så mycket bättre! 🙂
  och miljövänligare 😉

  Reply
 • marcelo är så påhittig och romantik, du har hittat en underbar blivande man och din livskärlek och jag tror han känner likadan för dig, ha en fortsatt trevlig dag.

  Reply
 • Själv blir jag deprimerad av att se vilda djur sitta inspärrade i små fållor och gå av och an.
  Inte naturligt för dem.

  Reply