Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:18 | July 21, 2013

Överraskning

20130721-131629.jpg20130721-131636.jpg
Håret från rapunzelofsweden sitter ändå i. 😉

Alltså Marcelo är så jävlig med mig, han har ju planerat min födelsedag och jag har noll koll på vad som kommer att hända och nu håller han på att säga “du är väl inte rädd för höjder” “sätt inte i löshåret för det kan gå sönder” och “har du oömma kläder”, alltså jag döööör.


16 kommentarer16 kommentarer om “Överraskning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni kanske ska hoppa fallskärm som han fick göra förra året då han fyllde år

  Reply
 • Varför har du inte ringen på dig?

  Reply
 • Grattis!

  Reply
 • gud vad spännande! din karl kan han 🙂 grattis och ha en trevlig födelsedag!

  Reply
 • Ett stort grattis på födelsedagen! Jag önskar dig en underbar dag tillsammans med Marcelo!

  Reply
 • Säkert hoppa fallskärm! Gud så kul 🙂

  Reply
 • Du kan redan börja titta på bröllopsklänningar. Jag rekommenderar dig att skaffa din i New York! Gå in först på davidsbridal.com eller kleinfeld.com, där hittar du många vackra och prisvärda klänningar. De har i din storlek också. I Spanien har de också väldigt vackra och prisvärda bröllopskläder. LYCKA TILL 🙂

  Reply
 • Vad är det att “döööö” över!??? Marcelo hittar inte på nåt som du inte gillar! Så mycket borde du känna honom vid det här laget.
  Det kommer att bli en trevlig och rolig överraskning. Koppla av och ha en jättefin dag!!

  Reply
 • ditt håååår!! så fint 😀 Grattis föressten, hoppas din dag blir kanon!

  Reply
 • Superfint hår! När du beställde det från rapunzel, fick du det klippt då eller fick du klippa till allt själv?

  Reply
 • Hej, tack för en fin blogg annica !
  Jag undrar lite över ditt hår, är det clips eller har du satt i löshår?
  Kram

  Reply
 • Näe påriktigt Annica jag vet ingen finare än dig! Gud jag mår nästan dåligt varje gång jag besöker din blogg för man får ju nästan dåligt självförtroende haha!! Skulle jag välja att få se ut som vem jag ville skulle jag valt dig! Var bara tvungen att säga det 😀

  Reply
 • linnet/klänningen var skit snygg, vart kommer den ifrån?!

  Reply
 • Hej Anicca var har du köpt den vita linnet du har på dig?
  kan du maila mig vart du köpt den tacksam för svar kram söta du

  Reply
 • Det är från Miinto.se märket är FAV

  Reply
 • Hej!
  Va det längesedan du köpte linnet/tunikan? Finns inte å jag är helt såld på den ;)Du ser alltid så fräsch ut 🙂 Kram

  Reply