Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:11 | July 21, 2013

Mot Finland

20130721-160722.jpg

Alla ledtrådarna som Marcelo sagt till mig faller nu på plats, han tog med mig till Gärdet för att vi skulle kliva på Silja. Vi ska äntligen till Finland och gå på djurparken, som vi har pratat om att göra det. Jag blev så himla glad men precis när jag insett att vi skulle vara borta till på tisdag blev jag lite fundersam. Jag hade ju inte packat eller någonting men det var därför Marcelo hade två väskor med sig, han hade packat ner allt jag behöver för dessa dagar, vilken kille han är! 😀

Dock blev det lite knas med hans födelsedagsplanering eftersom han fyller på onsdag men det får jag helt enkelt lösa på något annat sätt. Nu ska jag fixa lite blogginlägg till måndag och tisdag så att skönhetstipsen kommer upp som dom ska. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Mot Finland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken jättebra överraskning 🙂 ni får ha det så bra och mysigt och ha en fortsatt jättebra födelsedag 🙂 kram

  Reply
 • Vad härligt.
  Ha en riktigt mysig resa, och än en gång ett stort
  grattis. 🙂

  Reply
 • Skulle verkligen uppskatta en video på hur du gjorde håret här! Det ser fantastiskt fint ut! 🙂

  Reply
 • Härligt! Trevlig resa och grattis Annica.
  Jag åkte den båten för 10 dagar sedan. Shopping shopping! 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag är också i Finland nu eftersom jag är halvfinsk. Men jag rekommenderar att du ska åka förbi Arnolds, det är en affär eller ett litet cafe där dom säljer munkar. Jag vet att du tränar och så men det är ju trots allt din födelsedag/vecka så man får väl unna sig lite 😉 haha. Det är så otroligt gott där! 🙂 Ha det bra! <3 PS jag vill bara säga att du ger mig så bra inspiration i din blogg och jag tyckte bäst om dig i Big Brother, såklart! haha, Men det är inte därför jag skriver det här, jag tycker du bara är en grym person helt enkelt och grattis till förlovningen! puss 🙂

  Reply
 • åh för ungefär en månadsen va jag på samma båt som ni åhh vill va där nu när ni är ♥

  Reply