Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | July 20, 2013

Rekordmånga på match

När vi fotade kläder till Dmretro i Nice, Marcelos backstagebild. 😉

Hej på er!

Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag, det var så skönt att bara ligga i soffan men min älskade fästmans armar runt om mig medan vi flackade med blickarna mellan datorerna och tvn. Vi lade oss ganska tidigt för att vi skulle upp tidigare idag, vi måste hinna åka in till stan en sväng idag innan vi ska på Bajenmatchen som är kl 20 ikväll. Det kommer bli jättemycket drag på matchen då det är över 30000 biljetter sålda, det är rekordmånga i deras serie. 🙂

Efter det får vi se vad som händer om vi ska gå ut eller om jag stannar hemma, jag fyller ju år imorgon och kommer att fira det då. Marcelo har tydligen planerat allt så jag har ingen aning om vad som händer imorgon, lite jobbigt när jag har lite kontrollbehov. 😀 Men han är alltid så duktig att fixa med saker och speciellt när det kommer till att överraska mig.


5 kommentarer5 kommentarer om “Rekordmånga på match”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så söt du är, du älskar att kalla Marcelo din fästman va haha 😀

  Reply
 • Haha tänkte på det också, SÅ SÖT 🙂

  Reply
 • hade ju varit bäst om han fixat ner din fam.För grillfest lä dt väl bli med fam.Pena

  Reply
 • Hej Annica! Jag ville bara säga ett stort grattis till frieriet, jag är så glad för din och Marcelos skull. Jag passar även på att säga ett stort grattis på födelsedagen i förskott. Hoppas du får en toppendag imorgon. Men jag undrar en sak, kommer ni orka fira din födelsedag imorgon?
  Du skrev att du inte har nån aning om hur dagen blir eftersom Marcelo planerat dagen. Jag hoppas verkligen att ni tar det lugnt ikväll efter att ni varit på fotbollsmatchen, skippa utgången efteråt om ni tänkt det och åk hem och mys istället. Det vore ju så synd om ni väljer att gå ut ikväll och sova bort halva din födelsedag imorgon tycker du inte det? Jag tror garanterat att du och Marcelo får det mycket trevligare om ni går hem efter matchen, det kan säkert bil en hel del oroligheter i Stockholm ikväll (inatt) pga av fylla i samband med fotbollsmatchen. Läste att en polis hade blivit knivskuren sent i natt i Stockholm. Så för erat bästa åk hem och mys. Ha en bra helg Kram från Fredrik!

  Reply
 • Hej! Jag undrar i fall du har något tips på att träna så att man får större ben? Tacksam för svar! 🙂

  Reply