Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:33 | July 20, 2013

Makeup borstar

1. Bryn 2-4 Ögonskugga 5. Rouge 6-7 Puder 8. Flytande foundation 9-11. Ögonskugga 12. Eyeliner
Här hittar ni de flesta borstarna samt deras användningsområde.

Då har vi sprungit runt på stan och jag var så nära på att köpa mig ett par loafers. Men när jag skulle köpa dom så var det sista paret och jag skulle få ta testskon, då blev det nej. Jag vill att mina skor ska vara helt oanvända och att inte flera hundra har stoppat ner sina fötter i dom. Det spelar ingen roll om dom haft teststrumpor för att dom har ju töjts ut och sen kan en bar fot åkt ner ändå…

Från skor till borstar då ni har funderingar kring detta. Det är inte lätt att veta vilka borstar man ska ha till sina makeupprodukter, jag själv har sjukt många redskap men egentligen använder jag knappt hälften. Det finns väldigt många borstar som är till för samma sak men arbetar man med makeup så gör borstarna och penslarna stor skillnad när man arbetar med andra tekniker. Men det som jag skulle rekommendera att man har borste eller pensel till är foundation, rouge, solpuder, ögonskugga och bryn, du behöver inte så många mer. 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Makeup borstar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • TAAAAACK ANNICA!!!!! 😀
  När jag frågade om du kunde skriva om makeupborstar igår så trodde jag absolut inte att du skulle skriva om de så här snart, men det var en glad överraskning!!! 🙂
  Tusen tack!

  Reply
 • Fast nummer 6 används inte till puder, det är en strippling brush och används till flytande foundation 🙂

  Reply
 • Menar såklart nummer 7! 🙂

  Reply
 • Hej annika!
  Nu är det så att jag har problem med mitt ansikte. Det är fett hela tiden och jag känner mig så ofräsch när det blir så för då glänser det i ansiktet.
  Vill gärna bli av med det. Har du några tips på vad man kan göra? En 16 årig tjej.

  Reply
 • Annica, FYI så används nummer 7 till foundation. 🙂

  Reply
 • Men herrejisses. hur pippinett får man bli!?? Köper du inte jackor, byxor mm som andra provat heller?? Man får ju räkna med att kläder som hänger i affären är provade av andra…
  Fast du spara ju in en slant där i stället då när det inte blev nåt köp av 😉

  Reply
 • Det är lite skillnad när det gäller skor och kläder. Skor som är visnings ex i affären är som Annica säger, ut töjda och passformen är inte alls den samma som ett par som är helt nya. Men har man inga problem med att köpa provade skor så kan man begära ett lägre pris för att ena skon är just ett visnings ex. Kläder har samma passform även om någon har provat dom innan.

  Reply
 • Har alltid haft svårt att veta vilka borstar jag ska andvända men nu börjar jag fatta 😉

  Reply