Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:39 | July 19, 2013

Vilken ordning med serum och foundation?

Q/A


Jag har en fråga! Tar du både serum och ansiktskräm på morgonen? Och efter det foundation eller mineralpuder? I vilken ordning kommer allting(alltså det du gör INNAN du börjar sminka dig)? Och om du tar BB-cream, hoppar du över ansiktskräm eller foundation då? Hahah jag låter säkert jättedum men jag är lite virrig!

Svar: Hej! Det är inte så lätt att veta om man inte är sådär jätteinsatt i allt. Men jag tar alltid serum innan min creme för att serumet hjälper cremen att komma ner djupare i huden och arbetar då tre gånger bättre. Man kan säga att serumet är en taxi för cremen. Efter det väljer jag foundation, då väljer jag mellan BB cream, flytande foundation eller mineralpuder. Om jag ska gå ut någon kväll och vill ha maximal täckning på min foundation så kör jag flytande först och sedan mineralpuder ovanpå! 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här