Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:13 | July 19, 2013

Stressad över makeuptipset


Klänning- Narabella Väska- LV 

Jag är lite stressad nu på morgonen för att jag inte har hunnit med min makeupfilm så det kan hända att den kommer upp lite senare, men jag kämpar för kun och fosterland för att den ska komma upp kl 12! 🙂

Idag är det växlande väder så jag ska ta med älsklingen på stan för idag måste vi köpa oss patroner, vi har så många fakturor att skriva ut samt att jag ska kolla om guldsmeden har öppet. Min ring var lite för stor och hade älsklingen lämnat in den på förminskning så hade han inte kunnat fria i Nice. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Stressad över makeuptipset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har inte kommenterat. erat nalkade bröllop,känner att jag måste göra det. STORT GRATTIS! TYCKER ATT NI ÄR SOM SKAPTA FÖR VARANN.

  Reply
 • Hej Annika jag undrar om Lv väskorna från brandsinfashion är äkta eller falska?

  Reply
 • Hej Annica!
  Tycker du hade kunnat skriva/göra en video om alla olika sminkborstar som finns och deras syfte! Det finns så himla många olika och ibland är det lite svårt att veta vilken borste som är till för vad 🙂

  Reply