Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | July 19, 2013

Röda läppar

 

Maten är i magen och nu ska vi äntligen lämna lägenheten. Det tar ett tag att komma in i vardagen för oss då vi anpassar oss så jäkla bra när vi är på semseter. 😀 När jag målade mig idag kollade jag igenom alla mina läppstift och testade lite olika för att se hur jag såg ut i färg. Jag har alltid vart feg när det gäller färg på läpparna, jag har alltid känt mig mer bekvämt med beiga eller ljusrosa, men jag tycker att det är riktigt snyggt när man vågar köra på röda läppar. Till det ska man inte ha så mycket makeup i övrigt, en snygg bas, solpuder och mascara. När man går på stan och det är soligt är det skitsnyggt med knalliga röda läppar till svarta solglasögon! 😉 Jag själv har ett riktigt snyggt rött läppstift från Dior som jag knappt använt, typ bara när jag fotat läpparna eller något. Men det här är något som man faktiskt måste vänja sig med eftersom det gör så himla mycket i ansiktet. Vi måste våga testa på lite förändringar! 🙂

Ovan har jag satt ihop ett kollage på olika röda läppstift:
1. Ett grymt läppstift är YSL om man verkligen vill ha läppstiftet på sig hela dagen för det sitter verkligen fast. Trots att man torkar med papper så sitter det kvar, ungefär som att någon målat med en spritpenna på läpparna för så bra sitter den. Den blir en kall klarröd skitsnygg färg, den bästa röda enligt mig!

2. Den jag har nu idag är Dior och den ger också en snygg rödfärg, kall och väldigt klar. Det här är mer ett serum för läpparna än ett stift så den är väldigt vårdanden samtidigt som du har sjukt snygga läppar!

3. Vill man ha ett väldigt krämigt läppstift där du får mycket färg på en gång så ska du satsa på Too Faced.  Den är lite återfuktande och innehåller lugnande vit lotusblomma.

4. Det här läppstiftet från Mavala är ganska hårt och man måste måla på lite extra för att färgen ska synas och sitta. Det här är en väldigt varm rödfärg som innhåller lite guldigt skimmer.

5. Den som ger riklig med färg direkt är Sensais läppstift, det är hårt och håller väldigt bra. Det kladdar inte när det sitter på läpparna utan ytan känns lite som när man har läppsyl. Färgen går lite mer åt orange och passar en varm person.

6. Läppstiftet med ämnen som förebygger mot åldrandet är från Taberco, den innehåller hyaluron som återfuktar och läpparna får ett jämnt och fint resultat. Färgen blir väldigt mörkröd om du tar mycket.

Ett litet tips när man ska använda läppstift med massa färg är att grunda med en läppenna som är i samma färg. Och för att inte få färg på tänderna när du applicerat stiftet så suger du på fingret och drar utåt, då följer färgen på insidan av läpparna med. Och för att få ut maximalt av ditt stift så applicera det med en pensel, du kommer att spara så mycket stift pga detta! 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Röda läppar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annica du ska bara Chilla chilla….då är du bäst ♥

  Reply
 • En sak jag märkt när du skriver ibland är att du blandar in dina läsare i texten och skriver “vi”. Som här med att våga mer, och du har även skrivit på liknande sett när det skrevs om kolhydrater och godis.

  Vad vet du om hur mycket vi vågar liksom? Jag har ofta röda läppar på fest och äter bara godis på lördagar. Bara för att du inte lever som du känner att du vill pga osäkerhet i detta fallet så skriv inte som att alla är fega. 😉

  Reply
 • Om du har röda läppar så behöver du väl inte ta åt dig. Själv är jag nog lite “feg” att använda starka färger och behöver lite “pepp” att våga.

  Reply
 • Jag funderar på att köpa ett lip injection från Too faced, men kan man ha ett läppstift under? eller kommer det inte fungera då?

  Reply
 • Men jag tror att Makeup Stores China Red lipstick är bäst! <33

  Reply
 • Kan du länka vart man kan köpa YSL läppstifet? 🙂

  Reply
 • Tack Annica och va bra att du länkar sidan 🙂 Ibland orkar man inte själv googla och leta fram, Och oftast är det mycket lättare att nätshoppa än att gå till affären och handla. Jag kommer i alla fall beställa hem Sensais. Den färgen passar mig perfekt!

  Reply