Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:26 | July 19, 2013

Mjukare längder

Nej inte blev det någon träning idag, vi har så mycket annat vi måste ta tag i och tyvärr finns det bara 24h på ett dygn så det gäller att prioritera och denna gång blev det jobb på morgonen. Jag är annars nyduschade och ska nu äta en sen brusch, efter det gör vi stan. 🙂

Jo jag tänkte visa er om en bra hårprodukt som jag fick hem för länge sedan, en produkt som är bra mot risigt hår. Eftersom jag gick från brun till blond så slet det väldigt mycket på mitt hår och det blev tyvärr väldigt risigt, jag klippte mig ganska nyligen och det hjälpte ju såklart en hel del men den här mjukar upp håret och håller det så även när det torkat. Det kan nästa bli lite babyhårvarning men hellre det än ett torrt friss! 😉 Doften är väldigt mjuk och behaglig men försvinner efter ett tag. Jag har aldrig hört talas om märket innan och har ingen aning om vart det kommer ifrån men produkten är ganska bra! Jag använder den som ett balsam som får sitta i några minuter innan jag sköljer ur det med kallt vatten.

Betyg:


2 kommentarer2 kommentarer om “Mjukare längder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här