Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:02 | July 19, 2013

Hemma i Sverige

Hej på er!

Idag vaknar min fästman och jag upp i vår alldeles egna säng till lite sol och blåsigt väder. Det är så himla roligt att resa men det är fantastiskt att vara i sin egna säng igen, dock hade jag så gärnat stanna lite längre då vi alla hade det så himla roligt på vår resa.

Det blev massa goda måltider ute, badande i pool och havet, solande på strandkanten och på vår egna terass, massa promenerande, fotografering och en hel del skratt. Dessa fyra dagar kände som en hel vecka eftersom vi gjorde så pass mycket. Det bästa dagen var ju faktisk tisdagen, vi hade solat, badat, druckiy lite bubbel, kollat i de dyra butikerna och sen körde vi en fotografering vid havet som tog ganska lång tid eftersom ljuset skulle bli bra samt att vi var tvugna att spärra av för annat folk och sen för att Marcelo gick ner på knä. Det var en obeskrivlig känsla när han stod på knä framför mig och frågade om jag ville spendera resten av mitt liv med honom. Det var så overkligt och sen att allt runt om var så perfekt, solnedgången på stranden i Nice. Ah… Efter det firade vi med mer skumpa, vin och musslor på en väldigt bra restaurang i gamla stan och badade sen i jacuzzin sent in på natten. 🙂

Idag ska vi försöka att komma tillbaka till vardagen lite, jag ligger redan efter lite med min makeupfilm så jag ska sätta igång med den nu, nu, nu! 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Hemma i Sverige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fin du är Annica 🙂
  Jag tänkte ge ett litet skönhetstips, som du kanske redan är medveten om men det är ju trots allt en del som läser din blogg så fler kanske tar del utav det!
  Jag hade länge problem med fett hår och klåda i hårbotten, det blev en ond cirkel och jag var tvungen att tvätta håret varje dag för att undvika att det skulle klia och bli fett. Jag tror nog att jag provade allt! Bland annat jättedyra shampoon, gick även till doktor pga klådan och jag vet inte vad. Efter att ha läst på så provade jag tillslut att helt enkelt börja med SLS-fritt Shampoo samt balsam, något som gör att det löddrar men kan även vara uttorkade för vissa, som mig. Det verkade vara den enda bidragande faktorn då mitt hår numera är helt bra och jag tvättar det var tredje dag utan problem!

  Reply
 • Nästa gång ni åer till Paris så måste ni åka till La Fayette, det är ett varuhus på tre eller fyra vånignar med kläder, skor, smink och väskor. Det är nästan bara märkesaffärer som LV, Marc by jacobs, Juicy Couture, Prada, Chanel och mycket mer!

  Reply
 • Vart ligger LV butiken i Stockholm?? 🙂

  Reply
 • åh det låter verkligen som ett guldögonblick annica, förstår dig! ni är så vackra!

  Reply
 • Vart har du köpt bikinin:)?

  Reply
 • Dmretro.se

  Reply