Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:04 | July 19, 2013

Fredagkväll är en hemmakväll


En rolig duva som vi såg sista kvällen när vi väntade på vår taxi uppe på terassen. Jag höll på att locka på den och tillslut blev den så tam att den åt och satt i våra händer. Titta förresten på mitt ansiktsuttryck, ser jag lite obekväm ut eller!? 😀

Äntligen har vi patronerna och en ny toalettlampa så att vi kan se någon när vi gör våra behov. Vi tog en sväng in på NK för att kika på loafers från Tod´s som Andreas tipsade oss om och jag vill så gärna ha ett par men dom kostar runt 3000kr. Det tycker jag är ganska mycket för ett par skor men dom var riktigt fina. Jag tänkte faktistk göra så att ska något in i min garderob eller skohylla så ska något ut. Jag har ju sagt så länge nu att jag ska ha bloppis och alla kassarna ligger här under skrivbordet och bara väntar på att få skickas iväg. Kan inte alla ni bara komma hem till mig och säga vad ni vill ha? 😀

Ikväll blir det mys framför tvn, vi har faktiskt köpt lite godis men jag känner ändå inget sug. Påsen kan stå på köksbordet utan att jag känner behov att länsa den direkt. 🙂 Det blev i alla fall en fin kväll här i Sverige men tyvärr inte lika som Franska Rivieran, fasen vad jag saknar det redan. Jag vill kunna gå runt i klänning på kvällarna utan att frysa men det går ju inte här eftersom man fryser så fort solen försvinner…

Imorgon är det Bajenmatch som gäller så jag, Marro, Zacka och Natta ska stå i klacken. Det kommer att bli galet roligt då det är över 30000 biljetter som sålts. Ska någon av er på matchen?


8 kommentarer8 kommentarer om “Fredagkväll är en hemmakväll”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nä jag ska inte gå,för jag ska till Göteborg o titta på Robbie Williams 😉
  Men ha det riktigt roligt ni,för det ska jag ha 😀

  Reply
 • Bloppis låter bra 🙂 Det är aldrig fel att rensa ur och göra sig av med sånt som man inte använder eller behöver.
  Sen får vi hoppas att värmen kommer hit till Sverige också.
  Till sist vill jag säga grattis till ert kommande bröllop

  Reply
 • Hej finaste Annica!
  Jag hade gärna kommit hem till dig och kollat vad jag hade velat ha! 😉
  Jag är på väg upp till Stockholm nu och ska va där till onsdag!
  Du och Marcelo är världens finaste par! <3

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag tror inte bara att det är jag, utan många där ute som skulle vilja köpa dina kläder! Kan inte du bestämma ett datum och bara ställa upp ett bord i närheten av din och Marcellos lägenhet så kan dom som vill komma och shoppa? Det skulle vara helt fantastiskt! Du har otroligt bra klädstil 🙂
  Hoppas hoppas hoppas att du skulle orka anordna en liten loppis!
  Kram

  Reply
 • OJ vilka biffiga armar du fått! Härligt att se resultat av träning 🙂

  Reply
 • Bästa Annica, jag kommer gärna hem till dig på en bloppis 😉 såg bara till när, haha!
  Ha de bra! <3

  Reply
 • Hej!
  På tex dessa bilder är ditt hår så otroligt snyggt! Plattar du det bara eller är det så naturligt? Använder du några styling produkter för att få det dom det det ser ut på bilderna?
  Skulle vara otroligt kul om du kunde visa i en video hur du gör ditt hår till vardags tex. Vi har ju sett mycket om hur du lägger make up, men faktist inte så mycket om hur du gör håret!
  Kram!

  Reply
 • I agree! Give us some hairadvice!

  Reply