Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | July 19, 2013

Det kommer att vara privat

Bildkälla

Jag fick en kommentar där någon sett att Posh24 skrivit om att jag och Marcelo ska gifta oss. Det här är ju såklart en stor grej för oss också och vi båda är lite nervösa redan nu hur allt kommer att gå till, vilka som ska komma, ska det vara stort i en kyrka, ska vi dra iväg och hålla till på en fin strand utomlands, ska bara vi två göra allt själv… Det är tusen tankar som flyger runt i våra huvuden och ett år går fort, jag vill verkligen att allt ska vara planerat in i minsta detalj för att det ska bli så bra som möjligt. 🙂

Jag har sagt till Marcelo att jag behöver inte ha ett stort pampigt bröllop för att bli nöjd, jag är nöjd bara vi säger ja till varandra när prästen frågar. 😀 Jag vill dela detta med våra nära och kära och inte ha massa folk där som jag inte har någon aning om vilka det är, och helst inga barn som ska börja skrika mitt i allt. 😉

Såklart kommer jag att dela med mig av en hel del av allt som planeras och fixas med men när den stora dagen är här kommer det att vara för de närmsta. 😉 Tänk om det blir som för Carrie i Sex and the city a small wedding with 75 guests som slutade med flera hundra gäster och ingen brudgum… 😀


23 kommentarer23 kommentarer om “Det kommer att vara privat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis så hjärtligt till att ni ska gifta er. Redan i bigbrother huset var du min favorit. Men jag har en fråga. Du har otroligt snygga läppar, så min fråga är: Gör det ont att förstora dom? Har alltid velat göra, men ingen har kunnat svara på hur det känns. Håller tummarna för svar! Puss och kram du är bäst! <3
  / Ida, från Norrbotten.

  Reply
 • Men bilder då? 🙂

  Reply
 • Ni kommer säkert få ett fantastiskt romantiskt bröllop <3

  Reply
 • Ja, vill man inte skaffa barn för att höja statistiken så kan man ju alltid gifta sig. Bye bye till pengarna som skulle gå till en lägenhet. 😉 förstår faktiskt inte alls hur ni tänker.

  Reply
 • Ni kommer ha ett jätte vackert bröllop och ni kommet vara så vackra och fina och planeringen kommer gå jättebra 🙂

  Reply
 • Lilla vän , det hinner hända mycket på ett år.Du verkar vara en väldigt konstig tjej, inga barn med som stör..är du sjuk eller ? Nattas barn va hemma då..jag ska säga grattis när ni väntar första barnet o du gått upp 15-20 kg. i vikt.då tror jag på er som först.

  Reply
 • tror “b” syftade till när annica skrev om att hon inte ville att barnen skulle börja skrika mitt i allt… så “b” tycker som du egentligen xD

  Reply
 • Vart tog du vägen ??

  Reply
 • Ville ni ha det privat hade ni inte blåst upp det i bloggarna, ni var ju faktiskt redan förlovade sedan länge.
  Nu undrar man; ska ni fixa ett bröllop som ni själva vill ha det eller kommer det att bero på vilka prylar ni kan tigga ihop och göra reklam för i bloggarna?
  Att din äldsta syster inte blir bjuden kan man räkna ut. Inte bara för att hon tog avstånd från dig efter ditt beteende i BB utan hennes barn kan ju börja gråta… Varför ska du alltid skriva så onödigt klumpiga grejer istället för att tänka efter innan du lägger ut det så alla kan läsa?
  Vill faktiskt inte vara elak men du verkar så otroligt naiv.

  Reply
 • Håller med dig, L. Annica har i nästan varje inlägg någon mening som man verkligen stör sig på. Tycker som du att hon borde tänka igenom var hon skriver innan hon postar det….

  Reply
 • Men herregud folk! Chilla,det är inte klokt vad folk är seriösa. Det är väl ändå Annica och Marcelos liv. Hon gjorde faktiskt en smiley efter barn meningen. Kör på som ni vill,gör bröllopet hur ni vill! Jag är bara glad för er skull. Älskar att se er två lyckliga. Puss

  Reply
 • Varför skriver du i inlägget om barn, barn kan ju alltid
  börja gråta, inget elakt men onödigt

  Reply
 • Marcelos systrar har ju småttingar 😉

  Reply
 • Hej!
  Är spa terapeut och eftersom jag vet att du är väldigt intresserad av hudvård och sånt där så tänkte jag tipsa dig om Maria Åkebergs produkter. Om du inte redan testat dem vill säga. De har både smink, hud och hårvård, tillverkas i Sverige och består av ekologiska ingredienser. Tycker du borde kika in dem 😀 speciellt deras papaya peeling, helt underbar!

  Reply
 • åh jag som vart till åhlens häromdagen då tyckte de att jag skulle testa emma¨s hud produkter,men detta lätt ju underbart papaya måste jag kolla efter .

  Reply
 • Jag är mamma men förstår fullt ut om man ej vill ha barn på ett bröllop. Det är varje individs egna beslut och inget man behöver lägga sig.

  Annica- ni kommer få sagobröllop 🙂 grattis !

  Reply
 • Det är väl upp till var och en om man vill ha andras barn med på sitt bröllop. Ja, barn kan vara störiga för att endel föräldrar inte håller ordning på ungarna. Låter dom springa som tettingar och fara omkring, det är vidrigt.

  Reply
 • Att gå på personangrepp och säga att jag inte borde skaffat barn?! Jag skrev bara att jag kan förstå Annica. Sen ska jag tala om en sak för dig lilla vän, att ta med barn på ett bröllop är inte så sjysst mot barnen heller ( nu snackar jag barn i åldern 0-6 år) då en ceremoni tar väldigt lång tid och barn lätt blir uttråkade. Kom ALDRIG och säg till mig att jag inte borde skaffat barn! DU har ingen aning om vem jag är, och att sitta bakom en skärm och uttala sig sådär talar ju om vilken nivå du ligger på. Grattis.

  Reply
 • bra therese stå på dig! det finns korkade människor och jag får ta del av dom dagligen… :/

  Reply
 • Lider med dig!

  Reply
 • Ja jisses .. jag förstod dig precis vad du menade Annica o även du Therese o jag håller med dig det du skriveer T, eftersom jag var på 3 Bröllop förra året o ett av dom var Brudparets en Barn alldeles omöjlig ( tyckte jag o några till ), drog i Mammans Brudklänning o skrek .. mitt under deras Bröllopsakt, ingen hjälpte till utan de flesta satt bara o Log 🙁 om det vart jag, så hade jag blitt galen, men visst Barn från 8 år o uppåt, det är helt Ok .. absolut 😛

 • det kommer bli galet fint! är jag säker på 🙂
  bara vi får se en bild på bröllopsparet så är jag väldigt nöjd 😉 ^^

  Reply
 • marcelo skrev väll att det skulle vara bröllop om två veckor? 🙂

  Reply