Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:10 | July 18, 2013

Skydda dig i sommar!

20130717-105710.jpg20130718-015848.jpg20130718-015815.jpg

Vädret här i Frankrike har vart fantastiskt och jag var vart väldigt noga med att smörja in mig med solskydd då jag är rädd att bränna mig.

När jag var 16 år åkte jag till Alanya med tre klasskompisar, vi var på Hamam första dagen och sen stekte vi på playan utan SPF… Jag fick typ tredje gradens brännskada på min bröstkorg. Huden sprack och blödde och jag hade så ont, så aldrig mer att jag struntar i det! 🙁

Det här skyddet jag har använt mig av här nere är det svenska Proderm sunscreen mousse spf30. Den sitter på grymt bra även i vatten och kladdar inte. Sen är den väldigt roligt att smörja in sig med då man kan göra lite olika mönster mm. 😀 Den passar vilka som helst, även den absolut känsligaste eftersom den är framtagen till nordisk hud. Den är tillverkad så att den sitter kvar på huden trots att man gnider sig mot handdukar, badar, svettas och när det blåser. Den kan användas i ansiktet som på kroppen och fungerar väldigt bra under makeup då den är kladdfri. 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Skydda dig i sommar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica, jag ser att du har haft navel piercing men då brukar det liksom vara en prick över naveln men du har två? Hade du navelpiercingen ovanför naveln? Fattar inte riktigt 🙂

  Reply
 • Jag tog en när jag var 14 men gjorde en ny när jag var 20 så därför har jag två

  Reply
 • Vilka stora händer du har på alla bilder, är det en synvilla eller ??

  Reply
 • Aj, gjorde det inte ont att ligga på stenarna? Konstigt att de inte har sand istället.

  Reply
 • Heja HIF!! Varför har han skrivit det på sin mage? 🙂 kram

  Reply
 • Ska till alanya snart, vaa hamam bra tyckte du? kanske bra att starta semestern med!

  Reply