Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 18, 2013

Skönhetstips! Bliss kroppsskrubb

Kropp
20130718-013326.jpg

Innan jag åkte iväg hit till Nice så skrubbade jag kroppen för att få brännan att sitta ännu bättre. När du skrubbar kroppen får du bort de döda hudcellerna som sitter ytterst på kroppen, då får den nya fräscha huden den bruna härliga färgen som kommer att sitta längre. Struntar du i att skrubba kommer du att få färg på den döda huden som kommer att falla av dig inom kort.

Bliss sugar scrub är en härlig sockerskrubb som peelar bort den döda huden väldigt varsamt samtidigt som den doftar blodapelsin. Den blir även ett skum när man är blöt så den är väldigt behaglig och huden blir väldigt mjuk.

Var noga med att återfukta huden hela tiden när du börjat få och har fått färg för då sitter den längre. Så fort du blir torr kan huden flagna och färgen faller av bokstavligt talat.


1 kommentarerEn kommentar om “Skönhetstips! Bliss kroppsskrubb”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har solat ganska mycket och blivit väldigt brun. Dock peela jag mig inte innan, är det försent att göra det nu? Kommer all färg försvinna då?

    Reply