Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:51 | July 18, 2013

Sista doppet

20130718-112102.jpg

Hej sötisar!

När vi precis checkat ut så sprack det upp och solen kom fram. Vi skyndade oss ner till stranden för att ta vara på de få soltimmarna och sen passade vi på att bada en sista gång här i Nice. Vattnet var så skönt och trots att solen gick i moln efter ett tag så var det ändå behagligt i luften.

Men efter någon timma gick vi tillbaka till hotellet för att duscha av oss för en runda på stan för att kanske köpa med oss något hem. Vårt flyg går 20:55 härifrån ikväll så vi har lite tid att fördriva. 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Sista doppet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här