Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:43 | June 30, 2013

Sysselsättning i solen

Det blev en skön stund i solen, svarade på en hel del kommentarer och passade på att fläta Marcelos hår. Jag har svårt för att ligga still i solen så därför sysselsätter jag mig oftast, och nu hade jag ett paket med snoddar från Blax som jag ville använda så det fick bli i hans hår.

Nu ska jag spela kubb med han och lillasyster, nu ska jag spöa dom med min pricksäkerhet! 😉1 kommentarerEn kommentar om “Sysselsättning i solen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så kul med Kubb 🙂 och så fin marcelo blev med flätor i håret 🙂 ha en fortsatt skön dag

    Reply