Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:40 | June 30, 2013

Instagrambilder

Jag, Marcelo och min lillasyster packade in hundarna i bilen och åkte till badplatsen som finns här. Dom två badade med hundarna medan jag, badkrukan, stod på sidan om och agerade fotograf. Varför jag inte gillar att bada är för att jag inte tycker om att frysa efteråt, jag fryser väldigt lätt så jag njöt i solen istället. 😉

Det är så kul att vara här ute för att man får så fina bilder, både till bloggen och Instagram. För er som följer mig på Instagram, @akaannica, har ju sett i veckan att jag lagt upp massor av framkallade bilder från Instagram på mitt vardagsrumsbord. Jag tycker att det är superkul att lägga upp bilder på Instagram för att med filter och blurr blir dom så fina och jag har så att de alltid sparas på min telefon. Och i slutet av förra veckan fick jag ett tips om en sida som heter Instabild.se där man kan framkalla sina bilder från Instagram. Så jag skapade mig ett konto och sen så beställde jag hem alla bilderna på mig och Marcelo, jag gjorde det här på söndagen och fick dom på tisdag morgon.

Det här är ju jätteroligt att ha eftersom man kan göra så roliga och personliga kollage av dom, jag och Marcelo har ett jättestort album med bilder och minnen som vi fyller på när vi gjort något skoj och nu kan jag göra ännu fler sidor med alla dessa bilder. Eller så tar man bara alla och gör en gigantisk tavla av alla. 😀

Det är mycket roligare att titta på bilderna såhär än att gå igenom telefonen. Alla bilder som är på mig när jag är liten är ju framkallade kort och jag önskar att det var lite mer så nu också. 🙂
Glöm inte live på marcelos.se kl 20:00!


5 kommentarer5 kommentarer om “Instagrambilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina bilder och så kul och ha som minne 🙂

  Reply
 • Fina bilder, giallr den ne4st f6versta och den nedersta be4st. Det turkosa/ble5 ser enormt svalt ut och bilden le4ngst ner ke4nns be5de inne och ute, suvere4nt :o)

  Reply
 • varför är de inte live då?:(

  Reply
 • Hej fina Annica!

  Kan inte Du ha en frågestund? Vore superkul! 🙂

  Reply
 • kissies.se har kopierat ditt blogg inlägg igen!! ”få bättre självförtroende”

  Reply