Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | June 30, 2013

Dags att njuta av solen

Efter en bra frukost med havregrynsgröt, banan, solrosfrön och mjölk kommer jag nu stå mig ett tag. Solen skiner så vi ska komma ut i solen, jag tänkte ev utmana älsklingen på lite kubb. 😉

Fast först måste jag fakturera lite, något som inte är alltför roligt. Någon som är sugen att bli min assistent? Du ska vara duktig med papper och får verkligen inte slarva eftersom det måste bli rätt i bokföringen som vår revisor sköter. Du kan gärna få ta över min mejl också så att jag slipper sitta vid den varje morgon. 😀

Allra först ska jag ta och duscha, smorja in och BUSa mig! 😉

Glöm inte live på marcelos.se kl 20:00!


13 kommentarer13 kommentarer om “Dags att njuta av solen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ut o njut av solen istället <3

  Reply
 • Hej Annika!
  Jag har lite frågor angående BUS!
  Kan du inte tipsa om någon bra BUS som man smörjer in sig med efter man duschat, som blir en snygg brun färg som torkat snabbt, inte kladdar på kläderna och som liksom torkar in i huden så att det inte försvinner så fort man får vatten på sig! En snygg färg som man bygger på liksom.
  Helst även till ett bra pris!
  Kram
  Magda

  Reply
 • Jag har tipsar om den många gånger och det är den du hittar längst upp till höger på min blogg.

  Reply
 • Hej Annika!
  Jag har lite frågor angående BUS!
  Kan du inte tipsa om någon bra BUS som man smörjer in sig med efter man duschat, som blir en snygg brun färg som torkat snabbt, inte kladdar på kläderna och som liksom torkar in i huden så att det inte försvinner så fort man får vatten på sig! En snygg färg som man bygger på liksom.
  Helst även till ett bra pris men självklart ska det vara en bra produkt!
  Kram
  Magda

  Reply
 • 🙂

  Reply
 • Men herregud, du gör väl ändå ingenting om dagarna? Lite pappersarbete någon timme om dagen klarar du väl av själv?

  Reply
 • Du har verkligen INGEN aning om hur mycket det är att ta itu med. Det är inte bara en faktura utan det är många och sen ska man stämma av med banken och se så att allt kommit in. Sen ska det betalas och fixa annonser. Det är en hel del som tydligen du inte vet!!!

  Reply
 • Du är duktig du annica som fixar allt pappers arbete själv det är inte helt lätt

  Reply
 • De flesta av oss bloggar inte och vet inte hur det fungerar med allt runt det. Du kan väl berätta lite istället så kanske fler har förståelse för hur mycket ni har o göra! 🙂

  Reply
 • Hej! Skulle du vilja tipsa om snygga sneakers åt tjejer? Converse/tygskor är ju inte världens bästa skor att gå i i början på vintern. Alltså några i läder/skinn!:)

  Reply
 • Betalar du bra så hjälper jag gärna till 🙂

  Reply
 • Hallo Frau Stubben,eine Anmeldung ist in Altjfchrden nicht notwendig. Kommen Sie bitte ecnafih am Samstag oder Sonntag, um sich einen Platz zu sichern. Genauere Infos hier: Beste Grfcdfe,das Sonntagsfloh-Team

  Reply
 • Hej!
  Jag kan bli din assistent. Tycker det är kul att jobba med papper.
  Då jag är bosatt i Östersund så får det bli digitalt. 🙂
  Kram

  Reply