Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:09 | June 24, 2013

Makeup steg för steg

Duschad, insmord med bodylotion, BUS och är lite halv hungrig efter träningen idag. Det gick ganska bra men det kändes som att det var evigheter sedan jag var på gymmet, kanske för att det var så mycket som hände förra veckan. När jag var klar med kroppen tog jag itu med lite post som kommit, det är så att efter vi adressändrat har Marcelos pappas post börjat komma hem till oss så jag ringde Posten och Adressändring för att försöka att fixa detta, men vi får se om dom får till det. Pratade förresten med en jättesnäll tjej, precis innan jag skulle lägga på frågade hon “Är det Big Brother Annica? Åh det är min första kändis jag pratar med” haha, ja det här med kändis tolkar vi alla olika men hon berömde mig och sa att jag var så fin och det var så kul att höra. Jag blir alltid så glad när folk säger fina saker till mig och Marcelo. 🙂

När jag var klar med det satt jag mig framför spegeln för att testa lite ögonskugga. Efter att jag börjat med fransförlängningen känner jag inte samma behov av ögonskugga som innan, det känns även fräscht att köra utan också när man har maxade fransar. 😉 Men idag blev det lite lek och här nedan visar jag steg för steg hela min makeup. 🙂

Produkterna jag använde:
Foundation- bareMinerals matte medium beige
Rouge- bareMinerals hint
Ögonbrynsskugga- bareMinerals dark blonde medium brown
Ögonskugga- Too Faced matte eye shadow
Lila mascara- Collistar infinito mascara violett


15 kommentarer15 kommentarer om “Makeup steg för steg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack så mycke för svaret jag fick Supper snyggkt sminkat önskar att man kunde sminka sig så snyggkt som du kan

  Reply
 • Du är så otroligt vacker Annica! 🙂

  Reply
 • Du är så himla vacker! Och sminkningen är otroligt fin! 😀

  Reply
 • jag har en fråga, skulle varit väldigt tacksam om jag fick svar! kan jag ha brun ögonbrynsskugga även ifall jag har svarta ögonbryn?

  Reply
 • Ja om du väljer mörkbrun i så fall. Men har du svarta satsa på svart! 🙂

  Reply
 • Vad använder du för ögonbrynsskugga?

  Reply
 • Förlåt jag läste lite slarvigt!

  Reply
 • Jag skrev det i texten. Dock finns det inte på hemsidan men finns att köpa där bareminerals säljs 😉

  Reply
 • Annica, du behöver inget smink. jag ser ingen skillnad på första bilden och dom andra.:) du är lika fin oavsett! 🙂

  Reply
 • Tycker faktiskt du ser bättre ut på första bilden!’

  Reply
 • DINA ÖGONFRANSAR!!!!! :O

  Reply
 • Hej Annica!
  Visst använder du dig utav fransförlängning? Har nyligen gjort ett nytt set, ca. 2 veckor sedan. Tycker det börjar se lite glest ut nu.
  Undrar om du har några bra tips på hur man ska på bästa sätt ta hand om dem? Hur gör du? 🙂

  Reply
 • Jag använder aldrig mascara på förlängningen, inte heller skugga. När jag tvättar så är jag väldigt försiktig runt ögonen. Använd inte remover med olja.

  Reply
 • Herregud! Du behöver ju knappt något smink. Du tar verkligen hand om din hud & hälsa 🙂

  Reply
 • Hej! Satt precis och letade efter ett inlägg där du länkade vilka produkter du använder en helt vanlig dag men det funkar inte att trycka på länkarna! 🙁

  Reply