Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | May 31, 2013

Hur min detox fungerade

Igår gick jag på min sista detoxkur. Jag detoxade runt tre veckor tror jag, jag drack upp hela flaskan. Jag detoxade med Methoddraine detox som skulle rensa ur kroppen på massor av slaggprodukter samtidigt som den skulle lugna kroppen. Jag som försöker att vara så optimistisk som möjligt tror att den fungerade för min kropp. Jag har inte märkt av samma stress som för ca en månad sedan, då jag knapp hade matlust, ingen ork och hade smått panikångest. Men jag har inte alls känt av något sådant under tiden jag detoxat. Men det kan ju vara så att när man börjar med den här detoxen kan man ställa in sig psykiskt på att kroppen kommer att må bättre. Ni vet väl att man mår mycket bättre av att tänka i dom banorna!? Jag fungerar i alla fall så, tänker jag att jag mår bra brukar jag må bättre. 🙂 Sen något mer som var positivt med den här drycken det var att den smakade faktiskt gott, det hade ju inte alls vart roligt om den smakade skit och man skulle trycka i sig 1,5 liter.

Så jag tycker att man borde testa den här detoxen om man vill rena kroppen och känna lugnet före semestertider. Man tar 12ml och blandar ut med 1,5l vatten och försöker att dricka under dagen. Jag själv tog ett glas på morgonen, sedan fyllde jag min vattenflaska och drack det under tiden jag tränade och resten fick jag i mig på eftermiddagen.

 

20130531-091451.jpg

1 kommentarerEn kommentar om “Hur min detox fungerade”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag gillar också den där detoxen, har kört några gånger och tycker den med äppelsmak är riktigt god. Och mitt sug efter coca cola försvinner alltid under dessa 20 dagar, det är underbart! Kiwi och havregrynsgröt är för övrigt godaste frukosten ever!

    Reply