Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:09 | May 29, 2013

Min första poledancefilm

Idag gick träningen riktigt bra. Jag var riktigt uppvärmd och fastnade bra på stången och klättrade för fullt, det gick kanon helt enkelt.

Jag har ganska lätt för att lära mig och sedan har jag grundstyrkan sedan innan med tanke på att jag gymmat sedan oktober. I och med att det går lätt är det roligt och jag vill bara lära mig mer och mer.

Jag mötte älsklingen på vägen hem eftersom han också var klar på gymmet. Vi promenerade till Vanadisparken och han ville köra lite kondition så han sprang upp och ner för alla trappor fem gånger så han om någon är helt slut efter träningen. Jag själv längtar bara till nästa poledanceklass! 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Min första poledancefilm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här