Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | May 29, 2013

Fanbrev

Idag är vi ganska så morgonpigga här hemma, jag försöker att få in Marcelo i en annan dygnsrytm. Att vi lägger oss innan 24 och kliver upp vid 08, då går vi inte miste om dagen. 🙂

Igår kväll efter middagen tog vi en ganska sen promenad. Jag behövde få prata av mig och det är så lätt att prata med Marcelo för att han lyssnar verkligen och kommer med så bra råd. Det är en av hans bästa egenskaper, att har verkligen bryr sig och är en god lyssnare! Så fort vi kom in kändes allt så mycket bättre och jag kunde somna gott på hans bröst. 🙂

Något som också får mig på så himla bra humör det är ni läsare och det är så fantastiskt att få fina kommentarer, mejl och brev. Jag sparar allt från en, alla breven till exempel sparar jag i ett stort kuvert för att dom inte ska bli skrynkliga. Tänk när jag blir äldre och slutar att blogga och kan kolla igenom det här kuvertet med alla breven eller när jag blir så pass gammal och kan visa dom för mina barn. 🙂

Tack för att ni är så fina människor! God morgon!


Det här brevet och lacken fick jag av en tjej som heter Emma nu i början av veckan. Tack!


11 kommentarer11 kommentarer om “Fanbrev”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I liven så visar han snarare upp att han inte är så bra på att lyssna… Avbryter ju dig typ jämt där 🙁

  Reply
 • fast när vi väl pratar om viktiga saker så är har otroligt duktig på att lyssna samt ge råd 🙂

  Reply
 • I så fall är väl båda lite duktia på att avbryta varandra,men det är nog bara för att de är så ivriga och vill prata med oss så mycket som möjligt 😉
  Måste vara otroligt skönt att ha en sådan själsfrände,bäste vän,sambo som man kan snacka med
  och samtidigt ha så kul med
  All kärlek o lycka till er <3

  Reply
 • Haha jo kanske det.
  Ja jag älskar att han är så förstående!

  Reply
 • ha en bra dag 🙂 kram

  Reply
 • tack detsamma! 😀

  Reply
 • Trodde jag va inne på marcelos blogg och trodde det var han som fått nagellack ..

  Reply
 • Ja det hade ju vart roligt 🙂

  Reply
 • Hehe, varsågod 🙂

  Reply
 • Du har haft tur Annica att hitta en toppenkille.Många har nog bildat sig en uppfattning om Marcelo från BB.Men han verkar vara en fin kille som mognat och är rädd om människorna runt omkring sig.Så även du.Folk dömmer dig också fast dom bara vet vem du är genom BB och bloggen.Ni har något fint tillsammans som det tyvärr finns folk som vill förstöra.Men var rädda om det ni har,finns där för varandra i med och motgång så kommer det gå så bra.Ni är finna tillsammans.

  Reply
 • Ja ingen fick se det jag såg och det är den killen han visar sig vara nu. Jag är så lycklig att jag hade rätt och följde mitt hjärta!

  Reply