Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:41 | May 29, 2013

Andra avlsutningskläder

Då är det dags för en seeen lunch som kommer att bestå av fisk, bulgur och massor av grönsaker med mozzarella. Jag tycker så mycket om den osten tillsammans med tomater och salt. 😀

Senare i eftermiddag, kl 17 närmare bestämt har vi tvättid men idag är det älsklingen som kommer att få ta ansvar för den delen. Jag ska träffa Bea och vi tänkte ta en promenad och trotsa vädret. 😉 Det finns inget dåligt väder, bara dåliga inte sant?!

Och det är ju att är det sådan här väder på skolavslutningen är det inte så roligt att gå runt i klänning. Jag har gjort det en gång och det var så jobbigt, vaknade med förkylning dagen efter. Vill man trotsa vädret ja då är det bara att gå all in, hålla ut och hoppas på det bästa! 😉

Jag tänkte visa lite plagg och outfits som jag tycker är fint men som inte är klänningar. Jag tycker att det är fint att köra på ljusa färger såsom vitt och beiget men att man lägger till en stark färg på något enstaka plagg, tex kavajen eller jeansen. 🙂

Något som jag brukar göra när jag har ett enda plagg som jag vet att jag vill ha på mig men inte vet vad jag ska ha till, googla. Har du en grön topp, googla på grön topp så brukar outfits bilder dyka upp och förhoppningsvis hittar du någon snygg outfit som du kan kopiera. 😉

 

Vita jeans/ Gul kavaj/ Beiga skor/ Vitt linne
Gula jeans/ Vit topp/ Vita skor/ Korallfärgad kjol


17 kommentarer17 kommentarer om “Andra avlsutningskläder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härliga sommarfärger! Det behövs när vädret är som det är!

  Reply
 • Jag gillar starka färger! 🙂

  Reply
 • Tänkte fråga hur du får ditt smink att hålla på sommaren och på typ fester och sådant när man bli varm? har du några bra tips? 🙂
  älskar dig blogg, kram! 🙂

  Reply
 • Jag använder bareminerals mest hela tiden under sommaren och tycker att det sitter bra.

  Sen försöker jag se till att inte svettas så mycket, det kan jag göra på gymmet 😀

  Reply
 • Har du något bra tips på bareminerals, vart köper du ditt och vilket märke använder du? 🙂

  Reply
 • Jag köper mitt från eleven.se och sen är bareminerals ett märke 😉

  Reply
 • Kolla på skvallerbloggen, hoppas ni inte
  blir lidande, om det är som det står, önskar
  er allt gått!

  Reply
 • Jag läser inte skvaller och tänker inte lägga ner min tid till det när jag kan göra annat. Som att mysa med älsklingen och titta på tv, det är viktigare 😉

  Reply
 • Hej Annica!
  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om naturliga ansiktsprodukter (rengöring, återfukt, ögonkräm…) till ansiktet, vilka du rekommenderar osv 🙂

  Reply
 • vart tog du vägen?????

  Reply
 • vart tog du vägen?

  Reply
 • Fina och bästaste Annica! Jag läser din blogg varje dag och jag älskar din stil, inspireras verkligen av dig så min önskan är fler outfitbilder 😉 Tänkte också fråga när du tänkte ha din bloppis som du skrivit om och vart den kommer vara nånstans då? Kommer du möjligtvis sälja din gula kavaj från H&M som du haft i bloggen några gånger? Skulle så himla gärna vilja köpa den 🙂 Skulle bli superglad för svar 🙂 Kram Elsa

  Reply
 • Hej!

  Jag tycker själv att jag klär mig tråkigt men kanske med outfitbilder kanske det blir roligare även för mig. Ni kan tipsa mig om snygga outfits 😉

  Jag ska försöka att göra en bloppis så snart jag kan! 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Måste bara säga att jag älskar din blogg!
  Och jag har en fråga som jag verkligen önskar att du kunde svara på,
  När det är sommar och det är varmt och så men även på fester när det blir varmt, har du något tips på hur man får sminket att hålla? Hur gör du på sommaren och så? Tacksam för svar kram:)

  Reply
 • Annica!
  Såg detta inlägg om fina avslutningskläder..
  min lillasyster har bal snart då hon slutar 9:an och du som har koll på det mesta, skulle inte du kunna tipsa om sidor där dem har fina balklänningar i olika längder till en snäll peng..
  Har kollat runt en del men jag har ingen som helst koll på sånt och jag vet att det är flera i hennes klass som fortfarande jagar efter balklänning så vore jättetacksam om du kunde höra av dig till mig via mailen om du ej skriver via bloggen.
  tack på förhand och hälsa Marcelo m familj
  kram Malle

  Reply
 • hej annica! Kan du vara jätte snäll och sig vart den gula kavajen kommer ifrån? =)

  Reply
 • Den är från H&M 🙂

  Reply