Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:39 | May 28, 2013

Personlig tränare

Då har jag vart på Mocco vid Stadion på en möte med Ida Warg, hon ska hjälpa mig med min träning. Jag tränar ju poledance och styrketräning fem gånger i veckan och det har ju gått väldigt bra. Jag har ju liksom kommit i form igen efter min viktuppgång i fjol men jag känner att det skulle vara skönt att faktiskt ha någon som ger mig tips, idéer och ett schema på hur jag faktiskt ska göra för att bli mer slimmad, atletisk och vigare till dansen. Kosten har ju inte vart den bästa heller, det är många av er som reagerat på den att jag äter så pass dåligt och det har jag även märkt själv då jag ibland kan vara helt lost och känna mig som en zoombie. Den har inte vart så näringsrik och det har vart alldeles får lång tid mellan varje måltid…

Idag dansar ju själv poledance samt styrketränar och vem passar bättre då som min PT?! 😉 Hon kommer hjälpa mig med ett kostschema samt verkligen hjälpa mig att uppnå mina mål som är att bli mer atletisk samt ha energi hela dagarna. 🙂

20130528-183207.jpg

13 kommentarer13 kommentarer om “Personlig tränare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • idag dansar ju själv poldance? anatar att det ska stå ida

  Reply
 • ja jag slarvar mycket när jag skriver. skärpning på mig!

  Reply
 • du och keela gör ju exakt samma sak :S hon hade också möte med ida varg häromdan. plus att ni dansar väl antagligen i samma grupp också :s creepy

  Reply
 • jag fattade inte ens vem hon var förrän någon skrev det till mig. vi har tydligen gemensamma samarbetspartners och det gör nog att vi gör mycket lika.

  Reply
 • Följer hennes blogg! hon är fantastisk, du har valt rätt pt 🙂

  Reply
 • hon verkar kanon! vad kul att du säger det för det känns bra! 😀

  Reply
 • Vad kostar det att ha en personlig tränare och du ska väll inte bli för slimad det är inte fint då ser det ju ut som anorexia i stället

  Reply
 • Kul att träffa dig idag 🙂 Ska bli så kul att köra igång! 🙂

  Reply
 • Jag behöver verkligen komma igång, speciellt med kosten!

  Reply
 • Det fixar vi! På lördag får du ditt nya schema och det kommer bli topp 🙂

  Reply
 • Idas blogg e superbra, får sjukt mycket träning o kost tips av henne. Hon e grym 😀

  Reply
 • Jag önskar jag kunde börja träna lite mer på allvar nu men det funkar inte nu!!
  Så fort jag kommer hem från skolan är det tusen saker jag ska göra.
  Nu precis innan sommarlovet är det sjukt mycket men det gäller bara att kämpa för att det är bara 14 dagar kvar till sommarlovet 🙂
  Till och med mina helger har gått åt att plugga på sista tiden men snart så kan jag släppa all skol stress 😀

  Reply
 • Vd har du köpt din väska :)? Är den från den hemsidan du köpte din andra väska sist?:)

  Reply