Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:12 | May 28, 2013

Aussie street art design

Jag har fikat lite och testat lite kläder som kommit på posten, åh vad jag längtar till att använda mina snygga klänningar. Dom är så fina, till och med Marcelo lade märke till dom när han kom hem och tyckte att dom var väldigt fina! 😀 När jag fikade berättade jag även för honom om Ida Warg, som jag träffade tidigare idag, och jag kom på mig själv när jag berättade hur peppad jag var inför lördag då jag ska träffa henne igen. Att få riktig hjälp från grunden med träningen samt kosten det är ju rena drömmen. Jag sa åt honom att typ följa med mig på lördag för att träffa henne så att hon får frälsa honom lite också med sina kunskaper. 😀 Det kommer att bli kanonbra och hon var väldigt trevlig, sen att hon kom från ett mindre ställe hon med var ju bara roligt. Det känns som om man redan känner människorna som inte är från Stockholm som man lär känna, eller alltså på något sätt känns det som om man redan har massor gemensamt. 😀

Efter fikat tog jag och läste lite om mina absoluta favoriter till håret i duschen, nämligen Aussie. Dessa tycker jag är absolut bäst och som ni kanske vet har jag testat en hel del. 😉 Jag tycker att flaskorna såg väldigt annorlunda ut och det är det jag läser lite om nu, dom har limited edition- flaskor på deras 3 minute miracle. Dom har inspirerats från Melbourne Street Art i Australien och har låtit det hamna på flaskorna, väldigt coolt och hippt. 🙂

Det är tre olika 3 Minute Miracle-flaskor.
Reconstructor som reparerar torrt och skadat hår, Frizz remedy återfuktar och kontrollerar frissigt hår och Colour Mate som återupplivar färgat hår som tappat glans.

Nu ska jag börja med maten och det blir nog köttfärssås och spagetti. 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Aussie street art design”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej 🙂
  Skulle du kunna tipsa om några bra serum för ansiktet?

  Reply
 • vad vill du att serumet ska göra?

  Reply
 • Ge lyster 🙂

  Reply
 • Kan du inte lägga ut en video på hur du målar dina ögonbryn?
  Du är så himla vacker!

  Vad skulle du rekommendera för concealer? Är den från bare minerals bisque bra, vet du det? 🙂

  Reply
 • Jag har gjort det förut men jag kan uppdatera de filmerna! 🙂

  Bisque är en bra concealer, den och Helena rubinsteins magic concealer!

  Reply
 • Aussies produkter är bäst när det gäller håret 🙂

  Reply
 • Kan dj inte tipsa om snygga handväskor till ett rimligt pris letar efter en handväska i månader

  Reply
 • Hej:) jag undrar när den turkosa klänningen med öppen rygg och rosett kommer upp på dmretros hemsida så man kan köpa den? (Den som lades ut på facebook för ett tagsen) den skulle passa så bra när jag ska på examen i början på juni:) vill ha den:) tacksam för svar <3

  Reply
 • Du får tyvärr mejla och fråga för jag vet tyvärr inte. Jag brukar bara hjälpa till någon gång ibland… 🙁

  Reply