Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:13 | May 24, 2013

Uppe med…solen

Solen skiner igenom persiennerna men det gör inget, hellre det är att det smattrar mot rutan. Jag och HJ är uppe, jag ska iväg och träna snart och hon ska på möte. Älsklingen sover sött vidare en stund.

Godmorgon!

20130524-081306.jpg

18 kommentarer18 kommentarer om “Uppe med…solen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad stark du har blivit, snyggt!

  Reply
 • Jag tycker du har blivit jätte fin i kroppen men jag kan ärligt säga att jag lägger mig hungrig på kvällarna även fast jag tränar stenhårda boxningspass flera ggr i veckan. Vi tjejer hetsar varandra till att banta, bli tränade, slanka och snygga. Men du som har en så pass stor blogg borde tänka dig lite mer för. Jag är 22 år och har väl i princip precis tränat mig sjuk. Jag gick ner massa i vikt på att svälta mig och sen började jag med styrka och då gick jag upp igen och nu är jag runt igen och kan inte äta en banan utan att må dåligt.. Jag är ständigt trött, både i kropp och huvudet.

  Jag tycker du är hur fin som helst. Hur bra och cool som helst. Men tänk om oss som inte är lika starka. Vi faller ganska lätt över att se bilder och läsa dagligen om hur folk tappat 10 kg i vikt och hur man ska göra. Jag är ändå 168 cm och smal men ändå strävar jag hela tiden på att bli smalare.

  Tack för en bra blogg, menar inget illa utan vill bara dela med mig av mina tankar.

  Reply
 • Din kommenterar var den löjligste jag läst!
  Klart bloggare påverkar men varför ska de inte få lägga upp vilka bilder de vill och skriva vad de vill?
  Kan inte folk se en smal och vältränad person utan att må dåligt och börja svälta sig så kanske man ska söka hjälp för sitt problem. DET FINNS NGET FEL I ATT VARA VÄLTRÄNAD, det är väl bara bra att hon påverkar folk att bli hälsosamma!

  Reply
 • Lägg dig aldrig hungrig, det hjälper inte. Ät bra mat och överträna inte, det tar tid att komma i form så slarva inte med maten. Det mår man både fysiskt och psykiskt dåligt av! 🙂

  Reply
 • Det står ju att hon redan är i form och vältränad. Det handlar om vikthets. Det enda du gör i din blogg just nu är att lägga ut bilder på hur snygg och smal du blivit, varför man nu vill se ut som ett barn/kille i kroppen inte snyggt! Din vikt är i princip det enda den här bloggen handlar om så det märks att det inte är sunt längre! Det är en massa unga tjejer som blir påverkade och hetsade till att gå ner i vikt, då kanske det är dags att ta sitt ansvar och inte skriva om det hela tiden, fast tyvärr här du visat flera gånger att den enda du bryr dig om är dig själv och ditt ego!!!

  Reply
 • Hon får väl skriva vad hon vill på sin blogg? Varför ska hon behöva ta ansvar över flera tusentals tjejer och killar men framförallt tjejet som mår dåligt och börjar svälta sig för att hon är smal och tränar? Det är inte Annicas fel och det är hennes blogg som handlar om hennes liv. Hon tränar, klart hon ska skriva om det då?
  Det är föräldrarna till dessa unga tjejer och killar som får hålla koll på vad de läser och ta ansvar och se till att deras barn äter hälsosamt och inte hamnar i någon ond cirkel av svält och träning.
  Jag förstår mig inte på de som säger att man som bloggare borde tänka sig för. Varför? Annica tränar och är hälsosam. Det är inget fel med det! Förstår inte varför det ska bli sånt liv för att någon är smal.
  Kan en person inte kontrollera sig själv och svälta sig för att en person lägger upp bilder på sin kropp borde ju den personen söka hjälp, för allvarligt talat så kan man inte skylla det på bloggarna. Det står ingenstans att man MÅSTE göra som de. Och unga lättpåverkade tjejer kanske ska sluta läsa bloggar. Åh blir galen på detta!

  Annica fortsätt som du gör! Lägg upp bilder på din kropp och inspirera oss andra! Det är din blogg och du skriver vad du vill! 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Har två frågor till dig som jag gärna skulle vilja ha svar på 😀 1. Den “vanliga” bare minerals foundation, heter den: Bare Escentuals /ID Bare Minerals Original Foundation, eller är det en fejk? Såg att dom var billiga på tradera, 149kr styck så blev lite fundersam. 2- den krämen du har som ska dämpa rodnad?! Jag har nämligen fortfarande lite rodnad på min näsa som jag brände för några årsen utomlands, tror du den skulle funka för mig? Kram!!

  Reply
 • Jag tror att det är rätt. 🙂 kanske säljer den billigt för att produkten tex är öppnad? Jag har använt ID och det är kanon produkter. Dock lite dyra tycker jag så provat ett annat puder men inget är i klass med ID 🙂

  Reply
 • Bareminerals är bäst när det kommer till mineralpuder.

  Reply
 • Den heter bareminerals och ja, testa Kceutic. Den är bra.

  Reply
 • Kroppen är perfa!!!! 😀

  Reply
 • Tack. Jag känner mig jättenöjd!

  Reply
 • Jag undrar vart kan man köpa en sån sport-bh?! Grymt snygg modell! Och hela du är så snygg och inspirerande!

  Reply
 • Den är från bodystore.se. Tack 🙂

  Reply
 • Hej fina Annica! Brukar inte vara den som kommenterar, utan läser mest lite bloggar för intressets skull! Gillar dina tips och råd du ger och har själv jobbat i Parelle butik för x antal år sedan. Har läst och sett dina bilder du lagt ut. Och vilket jobb du gjort med din kropp och vikt! Duktig du är! Har tidigare inte tänkt att du sett “för” smal ut, men denna bilden fick mig att vakna till lite! Vet inte om det är bilden på sitt sätt, men du ser jätte smal ut! Jag har ingen som helst rätt att påpeka ditt utseende egentligen. Och jag tycker verkligen att du är jätte fin. Tappa inte bort dig själv i all denna träning bara. Utan håll dig till en vikt som du är nöjd med och låt dig inte gå under den! Du är som sagt jätte duktig som jobbat stenhårt med att komma dit du är idag, men din vikt och hälsa. Och fortsätt med det. Bli inte för smal bara, för det är i te fint! Lite kvinliga former måste man ha!! =) Lycka till i din fortsatta träning, men kom ihåg.. Inte för smal!! =) kram

  Reply
 • Tack för att du bryr dig, älskar omtänksamma människor!

  Jag vet vem jag är och mår bra som jag är. Jag är så glad och lycklig 🙂

  Reply
 • Hur och hur mycket har du tränat och vad har du ätit för att gå ner så mycket och så snabbt? 🙂 Kan du inte göra ett inägg om hur du gick tillväga? 🙂

  Reply
 • Jag har gjort det väldigt många gånger och det finns under kategorin träning 😉

  Reply