Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:59 | May 24, 2013

Tillbehören till studentmakeupen

Efter en god pad thai- liknande middag som jag kokade ihop sitter jag i matkoma och har gjort det sedan en timma tillbaka. Jag är helt slut efter mitt bröst- och magpass och jag tänkte visa lite bra övningar för de muskelgrupperna. Detta övningar kan man även göra hemma. 🙂

Jag sitter i myskläderna fortfarande medan Marcelo och Hanna har klätt på sig, kanske dags för mig att också göra mig klar för dagen. Jag har ju inte ens fixat håret eller makeupen. Ska jag vara klar idag är det nog dags att sätta igång. 😉 Här kommer i alla fall produkterna som jag använde till min makeupfilm som jag lade upp tidigare idag:

* Maybelline dream smoot primer.
* Diorskin forever
* bareMinerals mineral veil
* Too Faced endless summar bronze
* Fransförlängning på Salong blå butiken. 1100kr 550kr om ni uppger Annica Englund om ni hör av er till dom innan den 31 maj, tiden kan bokas in senare.
* Doborah eyeliner
* bareMinerals eyeshadow
* Maybelline waterproof mascara


11 kommentarer11 kommentarer om “Tillbehören till studentmakeupen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej annica 😀 jag bara undrar om du vet något bra smink som täcker rodnad? jag har lite problem med det och har väldigt ljus hud och då syns det väldigt mycket, så om du kan rekomendera någon bra blir jag jätte tacksam! <3

  Reply
 • Bareminerals, använd kabukiborsten. Bareminerals lugnar även huden vilket också bidrar till att rodnad lägger sig.

  Reply
 • Älskar din blogg och dina sminktips! Men kan inte du tipsa om någon/några bra sminkborttagningar? Är det viktigt att man har en som funkar bra på sin egen hud? Kram! 🙂

  Reply
 • Ja använd en som är bra för just din hud. Är man tex torr och använder en som är för fet hud kommer det att strama och du blir ännu torrare.

  Reply
 • Jag tycker du borde tänka på hur du framhäver olika kroppar, för när du lägger upp för-efterbilder på dig får du de att verka som att du var jätte tjock innan vilket du absolut inte va, där tycker jag du var normalviktig, detta gör att jag också pga det kan känna mig lite tjock för jag har lite höfter precis som du hade i bb men är absolut inte överviktig,men när jag läser din blogg känner jag mig lite “tjock” för jag tycker du framhäver att man ska vara extremt smal och väldigt vältränad för att ha en snygg kropp och resten är fel!, så känner jag när jag läser din blogg! Jag väger 58 kg och har extremt mycket muskler då jag spelat fotboll sen 5 års ålder, när du då lägger upp att du vägde typ 55 i huset och att du då kände dig tjock, hur tror du att du påverkar tjejer då..?

  Reply
 • Innehåller dior forever olja?
  Har känslig hy nämligen :/

  Reply
 • Jag har inte kollat ingredienserna tyvärr :/

  Reply
 • Hej annica! Har en liten fråga till dig som jag hade blivit jätte tacksam om du svarade på. Är sugen på att testa bare minerals foundation efter allt gott du skrivit om den, men har ingen aning om den passar mig överhuvud taget. Min fråga lyder.. Måste man anväda sig av just bare minerals borstar för att uppnå bra resultat med deras foundation eller finns det några andra borstar som också funkar som kostar lite mindre. Är en fattig student och skulle kunna tänka mig att lägga ut 400:- på en foundation, men här behöver man ju även köpa en borste för 400:- också, men ca 800:- totalt blir det ju och då vet jag inte ens om den passar min hudtyp. Så hade blivit jätte tacksam om du svarade på min fråga 🙂
  Du är grym annica! 😀

  Reply
 • Ja för bästa resultat får du med deras borstar. Dom är anpassade och skurna så det blir bäst resultat.

  Jag vet att det är dyrt men du ska bara behöva köpa borsten en gång om du sköter den rätt.

  Reply
 • Kolla på tradera. Köpte min där och det var inget fejk med den. Supernöjd till ett billigare pris oxå! Lycka till 🙂

  Reply
 • smart där 😉

  Reply