Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | May 24, 2013

SNÖ of Sweden

Jag står just nu och ska klä på mig efter lite dusch och BUS och kikar även igenom mina nyrensade lådor från i förrgår. 😉

Jag tänkte visa er mitt absoluta favoritmärke när det kommer till smycken, SNÖ of Sweden. Deras sommarkollektion finns nu på snoofsweden.com och det är helt fantastiska smycken som tillverkats och jag blev alldeles till mig när jag fick hem dom igår. Det var därför jag sorterade om i mina lådor, för att alla smyckena ska få ha sin egna låda samt att de ska synas när man öppnar den. 😀

När jag bodde i Östersund fanns det inte så många butiker som sålde dessa smycken, det var inte så vanligt att alla hade dom så man kände sig lite speciell när man fick bära ett. Jag kommer ihåg på min student så hade jag ett otroligt fint korallfärgat armband, jag tyckte att det var så fint till min vita klädsel för det syndes verkligen. Det var jättemånga som lade märket till det och det gör man med SNÖ-smycken. Men precis innan utspringet så fastnade jag med mitt armband och det slets sönder. Jag blev alldeles förkrossad eftersom jag är så pass rädd om dom och det var inte så lätt att få tag på dom, men då fick det inte förstöra min stora dag. Jag hade mina SNÖ-smycken med mig in i Big Brother och hade även på mig ett armband på finalen, det hade jag fått av min farmor. 🙂

Idag är det mycket lättare att köpa dessa smycken då de flesta av oss har Internet. 😉 Jag själv beställde mina smycken från deras egna nystartade hemsida snoofsweden.com, där kan man se deras senaste kollektion samt deras tidlösa klassiker. 🙂

Man ser verkligen när det är ett SNÖ-smycke, man behöver inte matcha till med massor av andra detaljer utan det räcker endast med ett enda och det gör så himla mycket. Jag har tyckt om dessa smycken sedan tonåren och det är något speciellt med dom.


9 kommentarer9 kommentarer om “SNÖ of Sweden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina,synd att det inte är rent Silver bara! 🙂

  Reply
 • Det gör inget att dom inte är det, dom är fantastiska ändå 😉

  Reply
 • Dom som står bakom SNÖ kommer ju från Ösd, och dom har ju sitt kontor, administration mm där och bland sin ouletbutik oxå =)

  Reply
 • Japp dom bor i Ås!

  En old kompis till mig 🙂

  Reply
 • jag har vart där på outlet, jag gick loss 😀

  Reply
 • Vad härligt att du här en så fin bild av SNÖ! 🙂 Visst är det fina smycken, men för mig är de mer vardagssmycken då det finns överallt och alla har dem. Kändes mer exklusiva i början..

  Reply
 • Dom är alltid något extra för mig. Dom är så fina och sticker verkligen ut. 🙂

  Reply
 • Ja det stora halsbandet du har på de senaste bilderna är riktigt snyggt! Älskar stora halsband 🙂

  Reply
 • Men Annica, har du missat outleten på brandstationen i ösd. Öppet varje dag å mängder av smycken! Ringar och örhängen 50kr, armband 100kr, halsband 150 eller 200! Har funnits länge där.

  Reply