Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | May 8, 2013

Billigt sätt att få bort mascara

Hej på er!

Enligt väderprognosen är det sista fina dagen här på ettan så den ska vi ta vara på! Så därför sitter jag nu med min lilla frukost och ska snart gå till gymmet för att promenera. Efter operationen får man i träna riktigt på tre veckor men jag kan gå dig och promenera. Hade jag tänkt att promenera ute hade det aldrig blivit av så därför tänker jag göra det på Sats.

Igår blev det som vanligt en sen middag och jag var för trött att tvätta ansiktet men nu ska ni få höra, jag slarvar jag med. Eller klart jag tvättar rent mitt ansikte men jag slarvar med makeup removern till fransarna. Något som fungerar grymt bra att ta bort mascara med är balsam. Visst kanske det inte är det bästa att gnugga i ansiktet men det fungerar. Såhär fick jag bort min mascara förut innan jag började med makeup remover. Ett litet tips på hur man får bort mascaran snabbt utan att skada dina egna fransar. 😉

Och just ja, ni som tog bilder igår på UF-mässan får gärna skicka dom till [email protected]!

20130508-082445.jpg

10 kommentarer10 kommentarer om “Billigt sätt att få bort mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂 kram

  Reply
 • jag rengör ansiktet morgon & kväll med md formulations för fet hy. är det ok att sola när man använder sånt? jag menar eftersom det innehåller aha syra. vad kan hända om man solar utan solskydd när man använder sånt? rekommenderar du att använda någon annan rengöring under vår/sommaren? super bra blogg förresten!! tacksam för svar.

  Reply
 • Kör på men solskyddet är viktigt!

  Reply
 • tack för svaret. 🙂 men om man solar solarium då?

  Reply
 • Hej man ser inget av dina klipp, jättetråkigt:(

  Reply
 • Vilka är det du menar?

  Reply
 • Tex när du visar hur man lägger bas osv. Hör bara rösten. Men kanske min mobil det är fel på:)

  Reply
 • Jag använder också balsam men nu använder jag en lotion som tar bort mascara

  Reply
 • Hej Annica! Du har så bra koll om skönhet så jag har en liten fråga. Har du något bra tips på en billig, men en bra kroppspeeling eller scrub till killar? Jag har suttit och kollat runt som en galning, men vet inte vad som är bäst. 🙂

  Reply
 • hittade precis hit och har suittt och skrattat se5 jag gre5tit en le5ng stund se5 nu har jag le4nkat din blogg i ett vindoftande blogginle4gg ;)Ha en skf6n helgKarin

  Reply