Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:29 | May 7, 2013

UF mässa i Stockholm

Det blev senare än vad tänkt igår, jag tror klockan var efter 2 innan vi lade oss. Men det var faktiskt jättetrevligt hemma hos Djole och hans familj, jag uppskattar verkligen dessa kvällar och maten ännu en gång var fantastisk! När vi kom hem var jag tvungen att hoppa in i duschen och eftersom vi fortfarande inte har någon ny kran så fick jag sitta med mina bunkar och testa mitt nya silverschampo. Mitt hår är riktigt svårt att ha att göra med när det gäller färg. Man kan färga det och det blir jättebra men efter ett tag släpper färgen och blir varm och det här har hänt varje gång jag går till frisören, enda sedan år tillbaka. Men jag löste det enkelt nu genom att köpa mig ett silverschampo som jag lät sitt i håret i någon minut innan jag sköljde ur det.

Blonde Shampoo Maria Nila heter silverschampot och doftar, som mycket från de andra produkterna i serien, väldigt gott. Håret blir ganska strävt och trassligt när man masserar in det men så fort inpackningen och balsamet har vart i så blir håret mjukt och lent igen. Jag tycker att färgen genast blev mer dämpad från varma nyanser men mitt hår skulle behöva mer än en schamponering.

Nu ska jag fixa iordning mig inför resten av dagen. Det är så att jag och Marcelo är ivägbjudna på UF-mässan, vi ska dit och träffa de unga företagarna och se produkterna/ tjänsterna och bedöma lite samt ge lite tips hur man driver företag. Vi båda har ju haft UF i skolan och för mig gick det väldigt bra! Jag kom tvåa som Bästa säljare av 83 företag, mitt företag kom tvåa på Bästa affärsplan samt att vi vann tre priser internationellt. Det slutade med ett MVG i betyg. 😉 Vi åker kl 12:00 till mässan för att luncha sedan sätter vi igång, det ska bli kul att se lite kreativa ungdomar!


10 kommentarer10 kommentarer om “UF mässa i Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go morron ….får inte den där jäkla kranen ur huvudet 🙂
  Har ni ingen hyresvärd som fixar sånt ? otroligt om ni får fixa det själva.

  Reply
 • jag vet inte hur det fungerar när det är bostadsrätt. kan man ändå ringa och fråga om hjälp? :O

  Reply
 • Ni måste själva betala och byta ut den sen kan ni ju visa kvittot för ägaren av lägenheten så får hon betala i efterskott. Den som äger en bostadsrätt är själv ansvarig för den.
  Prata med den ni hyr av.
  Önskar dig en bra dag 🙂

  Reply
 • det är sant, men vi kan ju inte installera den… 🙁

  Reply
 • MVG är ju jätte bra! Grattis 😉

  Reply
 • Besök företaget “Hope 2 change UF”! De är riktigt duktiga och säljer superfina armband där en del går till rosa bandet! 🙂

  Reply
 • ha så kul på uf mässan och ha en bra dag 🙂 kram

  Reply
 • tog för givet det var en hyresrätt 🙂

  Reply
 • Älskar Maria Nila, dem har grymma produkter och dessutom tillvärkas allt i sverige ++++

  Reply
 • Har en kompis med samma problem med att färgen i håret försvinner efter ett par tvättar. Ska du va mörkhårig så ha i askorbin syra (finns att köpa bland kryddorna i affären) och ha i halva i handfatet med ljummet vatten och skölj håret med. Sen i med färgen i handdukstorkat hår. Håret blir dock strävare men färgen sitter som berg sen 🙂

  Reply